Bestel voor 11 juni om uw Vaderdagcadeau tijdig te ontvangen. Door de coronacrisis is het enorm druk, het kan dus zijn dat de bezorging van je bestelling of de reactie van de klantenservice langer duurt. Onze excuses hiervoor.

Nu 30% Korting op alles
/ Automatisch verrekend
| Geldig tot: 08.06

De griezeligste quotes om jouw Halloween decoratie af te maken

De griezeligste quotes om jouw Halloween decoratie af te maken

Het is weer bijna Halloween, en wat is er nou leuker dan jouw huis te decoreren om in de juiste sfeer te komen?

Halloween Canvas

Halloween Quote op Canvas

Griezelige Quotes

Speciaal voor Halloween hebben wij een volledig nieuwe foto collectie voor jou samengesteld om je huis optimaal mee te kunnen decoreren. In deze collectie vindt je de klassieke pompoenen, spoken, vampieren en zombies... Maar houd je meer van een subtielere knipoog naar de meest griezelige tijd van het jaar? Denk dan ook vooral aan quotes!

Halloween Poster

Halloween Quote op Poster

Trick or Treat!

De meest bekende quotes zijn wel "Trick or Treat" en "Happy Halloween". Geef je zelf een griezelfeest voor Halloween? Kies dan bijvoorbeeld voor "Witches Welcome", zo weten jouw feestgangers dat ze meer dan welkom zijn om bij jou te komen spoken tot diep in de nacht...

Halloween Aluminium

Trick or Treat op Aluminium

Witches Welcome op Aluminium

Creëer de sfeer die jij wil

Dankzij de ruime keuze aan verschillende materialen, vind je altijd wel iets dat bij jouw Halloween thema aansluit. Zo heb je keuze uit canvas, aluminium, poster en plexiglas. Houd je van een practig matte afwerking? Dan is aluminium voor jou. Wissel je graag af? Dan kies je voor een ingelijste poster.

Bekijk de nieuwe Halloween Collectie hier

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking