Alleen vandaag tot 30% besparen
/ Korting al geactiveerd

Het stappenplan om een foto van een zebra op canvas te printen

Het stappenplan om een foto van een zebra op canvas te printen

Het stappenplan om een foto van een zebra op canvas te printen

Je besluit dat je een unieke wanddecoratie wenst aan te schaffen om die ene saaie, witte muur in huis meer uitstraling te geven. Omdat de zebra je lievelingsdier is, heb je besloten een foto van een zebra op canvas te laten drukken. Heb je dit nooit eerder gedaan en vandaar dus ook geen idee hoe je de perfecte foto van een zebra op canvas kan laten drukken door Foto4art.be? Graag helpen wij je verder aan de hand van de verschillende stappen die hier beneden beschreven staan.

foto op canvas zebra

Stap 1: kies jouw favoriete foto van een zebra

Foto4art.be heeft honderden foto’s van prachtige zebra’s. Door ons totale aanbod van foto’s van zebra’s te bekijken, vind je vanzelf de foto die jij het liefst op een canvasdoek laat drukken. Heb je zelf een mooie foto van een zebra gemaakt, bijvoorbeeld in de dierentuin of tijdens een vakantie? Dan kun je deze foto op canvasdoek laten printen door Foto4art.be. In dit geval ga je niet naar de vaste collectie foto’s van Foto4art.be, alleen klik je in het menu op ‘Upload Foto’.

Stap 2: kies het frame van het canvas

De foto op canvas wordt altijd op een frame geplaatst. Bij Foto4art.be heb je de keuze uit een houten frame van 2 centimeter dik, maar je kunt jouw favoriete foto ook op een canvasdoek met 4 centimeter dik frame laten drukken. Selecteer het frame naar eigen keuze in het bestelproces.

Stap 3: kies de afmetingen van het canvasdoek

Je kunt een klein canvasdoek bestellen, maar je kunt er ook voor kiezen om een hele muur te bedekken met jouw foto van een zebra op canvas. Afhankelijk van de foto die je hebt uitgekozen om en de ruimte die je hebt op de wand, kies je voor een canvasdoek op maat.

foto op canvas

Stap 4: kies eventueel een extra optie

Je kunt ook kiezen om een foto in meerdere luiken te laten verdelen. Dit betekent dat jouw foto niet op een enkel canvas geprint wordt, maar op meerdere losse doeken die je naast elkaar ophangt. Dit is puur een extra optie die je wel of niet wenst te gebruiken voor jouw canvasdoek.

Stap 5: bewerk de afbeelding

Overigens is het bewerken van jouw foto ook mogelijk, bijvoorbeeld door de foto zwart-wit te maken of een sepiafilter te geven. Dit is ook een extra optie. Ben je tevreden met het resultaat, dan plaats je jouw bestelling en gaat Foto4art.be aan de slag met het afdrukken van jouw foto.

Ontdek ook: Cadeau idee: Foto op plexiglas op maat!

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking