Dagdeal: tot 30% Korting
al geactiveerd
+
Gratis Levering
vanaf 95€

Haal Parijs in huis met een foto op plexiglas Eiffeltoren

Haal Parijs in huis met een foto op plexiglas Eiffeltoren

Voel jij je helemaal thuis in Parijs en wil je een stukje van deze stad naar je eigen huis halen? Dan kun je een plexiglas plaat laten bedrukken met een mooie foto van de Eiffeltoren, hét symbool van de Franse hoofdstad. Bekijk ons grote aanbod prachtige foto’s van de Eiffeltoren, kies jouw favoriete foto en plaats je bestelling. Wij zorgen er nu voor dat jouw favoriete foto op de beste manier op het plexiglas afgedrukt wordt en bezorgen de foto op plexiglas Parijs zo snel mogelijk bij jou thuis. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is het bevestigen van de plexiglas plaat op de wand. Door het handige ophangsysteem van de foto op plexiglas Eiffeltoren, is dit zo gebeurd.

Wil je jouw foto op plexiglas Eiffeltoren verplaatsen, dan gebruik je hier wederom hetzelfde handige ophangsysteem voor. Je kunt de foto bijvoorbeeld eerst ophangen in de hal, om vervolgens naar de woonkamer te verplaatsen en deze ruimte het echte Franse sfeertje te geven.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over de foto op plexiglas Parijs of heb je hulp nodig met het plaatsen van een bestelling in onze Foto4art online shop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag door al jouw vragen te beantwoorden, maar ook met het plaatsen van een bestelling.


Foto op plexiglas Parijs

Laat een antwoord achter

Alle velden zijn verplicht

Naam
Email (Niet gepubliceerd)
Opmerking