Blog navigation

Laatste berichten

Tips voor een gezellige kerstsfeer op je werkplek

 

December is zonder twijfel de gezelligste periode van het jaar. Moet je tijdens deze periode werken? Maak dat dan eens zo leuk met een gezellig ingerichte werkplek.

Maak je zaak klaar voor kerst

Als je eigenaar bent van een winkel of horecazaak, dan weet je vast hoe essentieel het is om de ruimte sfeervol aan te kleden en een comfortabele setting te creëren. Tijdens de kerstperiode is het eens zo belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Kerstdecoratie zorgt voor sfeer, feestelijkheid en een extra gevoel van gastvrijheid. Wil je voor je klanten een gezellige winterse sfeer creëren, maar niet over de top gaan met feestslingers en kerstballen? Geen probleem! We geven je een paar tips om je zaak op een gezellige, maar stijlvolle manier aan te kleden voor kerst.

Een fotowand die kerstwarmte uitstraalt

Is je zaak uitgerust met postercollage of fotowand? Prima keuze! Een fotowand met een paar ingelijste posters of andere schilderijen is een uitstekende manier om een lege muur aan te kleden en een huiselijke sfeer te creëren. Wil je de ruimte een kleine make-over geven voor kerst? Haal dan de wanddecoratie die momenteel ophangt even van de muur en vervang ze door een paar posters of schilderijen met sfeervolle kerstillustraties, zoals een rendier, een kerstauto of een kopje warme chocolade.

Ingelijste posters Leuke kerst-eland met maretak in grappige vakantietraditie van kussen onder de maretak, humoristische kerstkaartschets van elandhoofd dat een handgetekend dier is in liefdesachtergrondillustratie

Raamstickers met winterse taferelen

Nog een leuke manier om je zaak te versieren voor kerst, is een decoratieve raamsticker met een gezellig wintertafereel. Denk aan een magisch dennenbos of een wit sneeuwlandschap. Plak je raamsticker eenvoudig aan de binnenkant van je raam om het binnen extra gezellig te maken of aan de buitenkant om voor voorbijgangers een uitnodigende sfeer te creëren. Alle raamstickers zijn beschikbaar in een volledig dekkende en een lichtdoorlatende versie. Werk je de raamstickers graag af met het logo van je zaak? Contacteer ons om je winterse raamsticker volledig naar wens te laten personaliseren.

Foto op Plexiglas Deer portrait, colse-up

Steek je kantoormeubelen in een nieuw jasje met kerstmeubelstickers

Werk je tijdens de kerstperiode op je thuiswerkplek of op kantoor? Ook dan is het leuk om je werkplek tijdens de kerstperiode sfeervol in te richten. Een mooi ingericht kantoor zorgt niet alleen voor een gezelligere sfeer, maar ook voor meer productiviteit. Wat dacht je van je kantoor in kerstsfeer te brengen en tegelijk nieuw leven in je oude kantoormeubelen te blazen? Dat kan met een meubelsticker met leuke kerstprint. Onze meubelstickers zijn eenvoudig aan te brengen en worden tot op de cm op maat gemaakt, zodat ze precies op jouw meubelstuk passen. Ben je ze na kerst beu? Dan kan je ze gemakkelijk verwijderen en eventueel vervangen door een nieuw exemplaar.

Meubelstickers Leuk en schattig naadloos patroon - hand getrokken tribale achtergrond, geweldig fr textiel, verpakking, inwikkeling, banners, wallpapers

Zin om ook jouw werkplek om te toveren tot een ruimte vol sfeer en gezelligheid? Neem om te beginnen al eens een kijkje op onze pagina met ingelijste posters!

Naar de ingelijste posters


 
Posted in: Fotobehang, Posters, Stickers