Blog navigation

Laatste berichten

3 leuke ideeën om je keuken te decoreren

 

De keuken is in veel huishoudens de spil van het huis, de ruimte waar je thuis het meeste tijd doorbrengt. Een gezellige keuken creëren die aansluit bij jou persoonlijkheid en stijl is dus geen overbodige luxe. Ideeën nodig over hoe je je keuken sfeervol kan aankleden met decoratie die helemaal past bij jouw smaak? Dan is deze blog alvast een goed vertrekpunt. We bespreken 3 leuke manieren om je keuken meer sfeer te geven, van een glazen keuken achterwand met foto tot een foto op plexiglas.

#1 Een keuken achterwand op maat met foto

Wil je je keuken decoreren op een gebruiksvriendelijke manier? Plaats dan een keuken foto achterwand achter je fornuis. Een bijzondere eyecatcher die je keuken muren ook nog eens beschermt tegen vuil en opspattend water en vet. Jouw keuken fotowand wordt tot op de mm op maat gemaakt en voorzien van de nodige uitsparingen voor stopcontacten en kranen. Kies uit ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle foto’s een foto die mooi aansluit bij jouw smaak en de kleuren van jouw keuken. Van een keuken achterwand met macarons of specerijen tot prachtige landschappen, voor iedere interieurstijl is er wel een foto te vinden. De foto wordt geprint op hittebestendig veiligheidsglas met een prachtige glansrijke uitstraling en tover je keuken om tot een gezellige plek.

Keuken foto achterwand Macaron of macaroon op turquoise pastel achtergrond van bovenaf. Kleurrijke amandelkoekjes op dessert bovenaanzicht


๏ Aanbevolen artikel: Wat is een foto op plexiglas?


#2 Keuken posters en schilderijen

Liever een iets minder ingrijpende make-over voor je keuken? Fleur de muren van je keuken dan op met een sfeervol schilderij. Onze webshop biedt keuze uit professionele foto’s en materialen voor elke ruimte en stijl. Een keuken foto op plexiglas, aluminium, canvas, ingelijste poster, wandcirkel… stuk voor stuk op maat gemaakt en voorzien van een uitstekende fotokwaliteit. De levendige kleuren en realistische details zijn ongelofelijk! Qua foto’s is er keuze uit miljoenen afbeelding in de meest uiteenlopende stijlen. Je kan kiezen voor een smakelijke foto op canvas of plexiglas, zoals een foto van een kleurrijk assortiment kruiden, koffiebonen, wijnvaten of een versgebakken brood. Maar ook een natuur foto op aluminium van fotogenieke dieren en panorama’s doen het goed in de keuken. Wat je ook kiest, met een schilderij voeg je een vleugje persoonlijkheid toe aan keuken en creëer je een meer huiselijke stijl.

oto op Canvas Verschillende soorten granen en peulvruchten, close-up

#3 Fotobehang voor de keuken

De meest originele manier om je keuken te decoreren en personaliseren is fotobehang op maat. Met fotobehang met een sfeervolle foto krijgt je keuken een compleet nieuwe en persoonlijke look. De beschermende laminaatlaag zorgt ervoor dat het fotobehang ook in vochtige ruimtes, zoals de keuken of badkamer, jarenlang in topconditie blijft. Door de laminaatlaag is het fotobehang afwasbaar en bestand tegen krassen. Hierdoor kan je vocht, vet en oliespetters op het fotobehang gemakkelijk verwijderen met een mild reiningsmiddel en een vochtige doek. Kies een foto van een mooi uitzicht, een abstracte tekening of een smakelijke stuk fruit en geef je keuken een unieke en sfeervolle uitstraling.

Vlies Fotobehang Kalk valt in het water. Verse citrusvruchten in het water. Splash van water vallen in het schijfjes limoen

Wil je je keuken inrichten met sfeervolle wanddecoratie op maat maar weet je niet goed hoe? Of heb je nog vragen over een van onze producten zoals keuken achterwanden, fotobehang of schilderijen? Contacteer ons vrijblijvend.

NAAR KEUKEN FOTO ACHTERWANDEN