Blog navigation

Laatste berichten

Je eigen fotobehang maken en bestellen bij Foto4art

 

Fotobehang op maat bestellen

Wanneer je voor een ruimte in je huis op zoekt bent naar geschikt type fotobehang, zoek je naar een speciale maat. Niet iedere woning is immers gelijk en wellicht wil je slechts een enkele strook fotobehang, in plaats van een in z’n geheel gevulde muur? Foto4art.bebiedt de mogelijkheid om fotobehang op maat te bestellen via onze webshop. Bij ons heb je niet alleen de keuze uit een zeer breed scala aan verschillende soorten fotobehang, ook kun je het fotobehang precies in de juiste maat bij ons bestellen. Zo hoef je het fotobehang niet zelf in de juiste maat te snijden! Wil je bijvoorbeeld een enkele strook fotobehang, of geef je de voorkeur aan een volledige muur?

Fotobehang bos

Tip: het kan erg leuk zijn om stroken van verschillende soorten fotobehang naast elkaar op een muur te plakken! Dit geeft een speels en sfeervol effect. Zorg er hierbij wel voor dat de stroken enigszins bij elkaar passen qua kleur en patroon, om te voorkomen dat een kamer een rommelige uitstraling krijgt.

Je eigen fotobehang maken en bestellen

Heb je zelf een ontzettend leuke foto gevonden of gemaakt, die je op fotobehang zou willen laten bedrukken? Bij Foto4art.bebieden we je deze mogelijkheid! Upload je foto via onze website, selecteer het deel van de foto wat je af wilt laten drukken op het fotobehang en geef vervolgens aan in welke maat we het fotobehang op maat voor je moeten printen. Zo kun je heel eenvoudig fotobehang op maat bestellen, wat naadloos aansluit bij je wensen! Het fotobehang kun je na enkele werkdagen verwachten en direct op de gewenste muur bevestigen. Let er bij het uploaden van de foto op dat deze een hoge resolutie heeft, om te voorkomen dat het fotobehang vaag of wazig wordt.

Fotobehang Orchidee

Een bestaand type fotobehang uitzoeken

Naast de mogelijkheid om het fotobehang op maat te bestellen, kun je er ook voor kiezen om een bestaande type fotobehang uit ons assortiment te selecteren. Wij hebben de verschillende soorten fotobehang voor je gesorteerd in verschillende categorieën, zoals reizen, landschappen, architectuur, steden en dieren. Zo vind je snel een type fotobehang wat aansluit bij je wensen en de ruimte waarin je het fotobehang wil kunnen gebruiken.

Tijdens het bestelproces van het fotobehang kun je selecteren in welk formaat je het fotobehang wil bestellen. Zo wordt het fotobehang alsnog op maat aan je geleverd en hoef je dit niet zelf te snijden.

Fotobehang Paardebloemen

 
Posted in: Fotobehang