Blog navigation

Laatste berichten

Foto op plexiglas of foto op aluminium?

 

Plexiglas of aluminium

Heb je een mooie foto die je graag een bijzondere plek wil geven in jouw interieur? Dan helpt Foto4art.be je graag om jouw favoriete foto op plexiglas of aluminium te laten drukken. Twijfel je welke materiaalsoort het beste bij jou past? Lees dan op deze pagina wat de voordelen zijn van een foto op plexiglas en van welke pluspunten je profiteert als je jouw favoriete foto op aluminium laat drukken.

De voordelen van plexiglas

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het drukken van een foto op plexiglas. Het eerste voordeel van een foto op plexiglas, is het feit dat plexiglas verkrijgbaar is in twee varianten. Zo kun je ervoor kiezen om jouw foto op glanzend plexiglas te laten drukken, maar heb je ook de mogelijkheid om jouw favoriete afbeelding op antireflex plexiglas te laten drukken. Een ander voordeel van het afdrukken van een foto op plexiglas, is dat de randen van plexiglas altijd perfect afgewerkt zijn. Hierdoor stoor je je niet aan een slechte afwerking, maar kun je alle aandacht op de prachtige foto achter het plexiglas vestigen.

Plexiglas schilderijen

Tot slot heeft een foto op plexiglas altijd fotografische kwaliteit met levendige kleuren, die altijd UV-bestendig zijn en dus niet kunnen vervagen. De foto heeft altijd een prachtig diepte-effect en hierdoor ziet de foto er nog beter uit dan wanneer je de foto gewoon laat printen of op een beeldscherm bekijkt.

De voordelen van aluminium

Staat een foto op plexiglas je niet zo aan, dan kun je er ook voor kiezen om jouw foto op aluminium te laten drukken. Het eerste voordeel van een foto op aluminium, is het feit dat een foto op aluminium altijd fotografische kwaliteit heeft. De kleuren zijn extra levendig en bovendien UV-bestendig, wat betekent dat de zon de kleuren niet kan vervagen. Daar komt nog bij dat een foto op aluminium altijd een gebruiksvriendelijk en compleet onzichtbaar ophangsysteem heeft, zodat je de foto gemakkelijk en onzichtbaar op kunt hangen.

Foto op Aluminium

Het laatste voordeel van een foto op aluminium, is dat het materiaal aluminium zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Wil je jouw tuin opfleuren met een mooie foto op aluminium? Dan is dit ook gewoon mogelijk, want het aluminium van Foto4art.be kun je ook buiten ophangen. Heb je nu een foto op aluminium binnen hangen en wil je deze foto naar buiten verplaatsen? Dan is dit geen probleem als je een foto op aluminium hebt van Foto4art.be.


Foto op plexiglas

 
Posted in: Plexiglas, Aluminium