Blog navigation

Laatste berichten

3 x je badkamer een nieuwe look geven met slechts 1 aanpassing

 

Wil je je badkamer een opfrisbeurt geven, maar heb je geen zin in een kostelijke renovatie? Voor veel mensen een herkenbaar probleem. Gelukkig bestaan er ook eenvoudige doe-het-zelf manieren om je badkamer in een nieuw jasje steken, zonder al te veel gedoe. Soms is slechts één enkele aanpassing al voldoende! Hoe? We laten het je zien!

1. Een plexiglas badkamer foto achterwand

Geef je badkamer een compleet andere uitstraling met een plexiglas foto achterwand. Net zoals klassieke badkamer tegels beschermen ze je badkamer muren tegen vocht, water en zeep spetters. En er hangen nog meer voordelen aan vast. Een plexiglas foto achterwand kan je precies op maat van jouw badkamer muren laten maken en naar wens personaliseren – van vorm en afmetingen, tot foto en patroon. Bovendien kan je een plexiglas foto achterwand heel eenvoudig zelf tegen de muur monteren. Achter je wastafels, achter het bad of in je douche? Op de pagina meet- en montage instructies voor achterwanden vind je een simpel stappenplan dat je op weg helpt. Tot slot is een foto achterwand een stuk gemakkelijker in onderhoud dan tegels. De hoogglans glazen plaat bevat namelijk geen poreuze voegen, dus dat betekent geen gedoe met schimmel en hardnekkig vuil. Do we need to say more?

Plexiglas foto achterwand A wild dolphin jumped from shinig vibrant ocean water with beautiful seascape

Een plexiglas foto achterwand heeft niet alleen praktische voorbelen, het is gewoon ook een prachtige decoratieve aanwist die je badkamer een compleet nieuwe uitstraling geeft. Je kan kiezen voor een plexiglas achterwand met een foto die je op onze website kan uitkiezen. Neem maar eens een kijkje in de collectie Plexiglas foto achterwand Bestsellers, vol sfeervolle plaatjes die je op een plexiglas foto achterwand kan laten drukken. Hou toch liever van de look van tegeltjes? Neem dan eens een kijkje in de collecties Plexiglas foto achterwand Mozaiëk en Plexiglas foto achterwand Traditioneel voor de mooiste en haarscherpe foto’s en patronen in mozaiëk, terrazzo en traditionele tegel look die je op een badkamer achterwand op maat kan laten drukken.

2. Afwasbaar fotobehang

Ook afwasbaar fotobehang is een leuke manier om de muren van je badkamer een nieuwe look te geven en te beschermen tegen water en opspattend vuil. Misschien vind je het wat spannend om behang met een levensgrote foto in de badkamer te gebruiken, maar het geeft je badkamer zoveel meer sfeer! In de collectie fotobehang vind je de mooiste foto’s, afbeelding en patronen om op fotobehang op maat te bestellen. De collectie Fotobehang Zen en Fotobehang Watervallen worden vaak gekozen voor in de badkamer. Maar ook fotobehang met dieren komen in badkamers perfect tot hun recht. Als je je muren wil beschermen tegen waterdruppels en stoom van het baden of douchen, kies je bij de extra opties best voor een beschermende laminaatlaag. Op die manier krijgen je badkamermuren niet zoveel te verduren en gaat je fotobehang een stuk langer mee.

Fotobehang Bloemen hibiscus abstracte kleur tropische bladeren naadloos

Ook interessant: Fotobehang watervallen: ideaal voor op de badkamer

3. Fotorolgordijn

Nog een leuke manier om je badkamer een make-over te geven is een fotorolgordijn, een rolgordijn met een sfeervolle foto voor het badkamerraam. Een fotorolgordijn wordt op maat van jouw ramen gemaakt in een verduisterende of lichtdoorlatende stof. Net zoals bij een plexiglas achterwand en bij fotobehang, kan je kiezen uit tientallen collecties met meer dan 100 miljoen afbeeldingen en patronen om op je fotorolgordijn te laten drukken. Nood aan een rustgevend momentje voor jezelf? Laat het bad vollopen en rol je fotorolgordijn met natuur foto of naar beneden. Ben je geboeid door de onderwater wereld en wordt je vrolijk van levendige kleuren? Dan is een fotorolgordijn met koraalrif echt wat voor jou! Voor ieder is er wat wils Kies een sfeerbeeld, bepaal de afmetingen van je fotorolgordijn en wij doen de rest.

Fotorolgordijn Lavendelbloem bloeiende velden in eindeloze rijen. Zonsondergang schot

Met deze 3 decoratie ideëen kan je je badkamer met slechts één eenvoudige aanpassing een compleet nieuwe look geven. Geen renovatie nodig dus! Klik op de knop hieronder en ga aan de slag.

PLEXIGLAS KEUKEN ACHTERWAND