Blog navigation

Laatste berichten

Een sfeervol plaatje: fotobehang brandhout textuur

 

Brandhout wordt geassocieerd met warmte, de winterse gezelligheid en de natuur. Wil je deze sfeer meegeven aan jouw inrichting, maar wil je geen stapels brandhout in huis leggen om dit te bereiken? Dan kun je er ook voor kiezen om brandhout op een andere manier in jouw interieur te verwerken. Door fotobehang met een prachtige afbeelding van brandhout op te hangen, krijgt jouw inrichting namelijk dezelfde sfeer en creëer je bovendien een unieke wand in huis.

Fotobehang: een korte introductie

Fotobehang is behang dat met een innovatieve printer van een hoge kwaliteit print wordt voorzien. Dit betekent dat het behang geen saaie, effen kleur heeft en ook niet voorzien is van een standaard dessin, maar dat het fotobehang in feite een levensgrote foto voor op de muur vormt. Je kiest zelf welke foto je op het fotobehang wil laten zetten. Dit kan een foto zijn van een stad, maar ook van een bepaalde bezienswaardigheid, van een dier, van een landschap en ga zo maar door. Wil je de sfeer van winters brandhout in huis halen, dan schaf je fotobehang aan met een mooie afbeelding van dit hout.

Fotobehang brandhout textuur: kies zelf jouw favoriete afbeelding

Wij hebben door de jaren heen een grote verzameling beeldmateriaal weten te verzamelen voor ons fotobehang. Wil je fotobehang brandhout textuur aanschaffen, dan kun je uit honderden verschillende foto’s van brandhout kiezen voor jouw unieke fotobehang. Bekijk alle foto’s op onze website, zoek de foto van brandhout die jij het mooiste vindt en die het beste bij jouw interieur past en selecteer deze foto voor jouw foto op behang. Wij zorgen er nu voor dat de betreffende foto op de mooiste manier op het behang wordt gedrukt. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen, is het wachten op jouw bestelling en later het ophangen van het hoogwaardige fotobehang. Het ophangen van fotobehang werkt hetzelfde als het ophangen van standaard behang. Wel moet je er rekening mee houden dat er een print op het fotobehang staat. Dit betekent dat de stroken goed op elkaar aan moeten sluiten en netjes tegen elkaar aan geplaatst moeten worden. Gelukkig is dit niet zo moeilijk, want een fotobehang is in feite een grote puzzel die je op de muur maakt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons fotobehang brandhout textuur of over ons fotobehang in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ook contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt met het plaatsen van een bestelling, want ook hierbij helpen wij je graag.

 
Posted in: Fotobehang