Blog navigation

Laatste berichten

Krachtig en innemend: schilderij met foto pier op glas

 

Het is een van de meest krachtig en tegelijkertijd boeiende beelden: een verlaten pier aan het water. Je kent vast wel het bekende beeld van een ouderwetse pier aan het water met aan weerszijden de ronde balken die de planken bijeenhouden. Een glazen schilderij met foto van een pier is dan ook een schitterend beeld om in je woning te hangen. Je kunt er alle kanten mee op. Combineer het met andere mooie posters of schilderijen, of kies voor een groot formaat schilderij van de pier en laat alle aandacht gaan naar je nieuwste aanwinst.

Foto Glas Pier

Maak je interieur helemaal af

Een schilderij met foto pier op glas maakt je interieur helemaal af. Een schilderij van een pier op zich is al een unieke toevoeging, maar wanneer je dit op glas laat afdrukken krijg je nog een extra touch. Doordat je een foto op glas laat afdrukken krijgt het schilderij een mooie glans, dit staat prachtig in ieder huis. Vanaf welke kant je ook naar het schilderij kijkt; elke keer zie je die mooie glans. Glas is weer eens wat anders dan canvas of aluminium: het is een unieke manier om je inrichting een echte wow-factor te geven.

Foto op Glas Pier

Een pier op glas is hip en uniek

Waar in huis kun je het schilderij met foto pier op glas hangen? Dit hangt helemaal af van jouw wensen. Je kunt dit prachtig schilderij overal kwijt: in de woonkamer, in de keuken, de slaapkamer, een badkamer of een studeerkamer. Ook op een kantoor is zo’n schilderij goed op haar plek. Het beeld van de pier kun je in zwart-wit bestellen, maar er zijn ook mooie kleurvarianten waarbij de kleur van het water mooi afsteekt bij de donkere planken van de pier. Er zijn verschillende soorten schilderijen te vinden waar een pier op staat. Het is aan jou om een keuze te maken.

Foto op Glas Pier

Elke dag genieten van je schilderij

Het is mooi wanneer een bepaalde accessoire in je woning een bepaalde sfeer creëert. Met zo’n krachtig schilderij als die van de pier op glas ben je niet alleen verzekerd van een mooie sfeer, maar ook een prachtig beeld dat je niet snel zat wordt. Een schilderij met foto pier op glas kun je in diverse afmetingen aanschaffen. Je kunt hem ook combineren met andere mooie foto’s, bijvoorbeeld van zwart-wit landschappen op aluminium of canvas. Zo creëer je een mooie omgeving en kun je hier dagelijks van genieten!

Bestel hier je eigen glazen schilderij

 
Posted in: Achterwanden