Blog navigation

Laatste berichten

Decoratietip voor reisliefhebbers: een wereldkaart op canvas

 

Wereldkaart op canvas

Een wereldkaart op canvas is een must voor elke reisliefhebber. Om herinneringen op te halen aan je laatste vakantie. Of om uit te kijken naar je volgende trip. Geef je wereldkaart op doek een centrale plaats in je woonkamer zodat ook je gasten kunnen meegenieten. Die langverwachte zonvakantie of last-minute citytrip; een wereldkaart aan de muur brengt die onvergetelijke momenten opnieuw tot leven.

Wereldkaart op canvas

Kies de stijl van jouw wereldkaart op doek

Van zonnekloppers tot backpackers, stijlen verschillen. Zo ook de look van jouw interieur. Daarom printen wij verschillende soorten wereldkaarten als foto op canvas. Een abstract zwart-wit schilderij van een wereldkaart staat mooi in een strak en modern interieur, terwijl een vintage wereldkaart op doek eerder een nostalgische sfeer oproept.

Wereldkaart op canvas

Wereldkaart op canvas

Of wat dacht je van een wereldkaart op canvas met felle kleurtjes voor de speelkamer? Laat de kinderen op een speelse manier kennismaken met de wijde wereld.

Wereldkaart op canvas

Een tijdloos schilderij: wereldkaart op canvas

Welke stijl je ook kiest, met een wereldkaart op doek haal jij gegarandeerd een tijdloos decoratiestuk in huis. De lichte canvasstructuur geeft de kleuren diepgang en zijn authentieke uitstraling doet denken aan een klassiek schilderij. Het canvasdoek wordt gespannen op een stevig houten spieraam van 2 of 4 cm dik waarbij de motiefranden gespiegeld worden. Dankzij de gebolde randen laat het houten frame bovendien geen kreuken achter in jouw wereldkaart op doek.

Canvas

Canvas

Bestel jouw wereldkaart op canvas op maat

Het ene huis is het andere niet. Daarom kan je onze wereldkaarten op doek in verschillende formaten bestellen. Van een mini canvas voor het kleinste kamertje tot een maxi formaat in de slaapkamer, voor iedere ruimte hebben wij een canvas op maat. Wist je trouwens dat onze fotoprints UV-bestendig zijn? De kleuren van je wereldkaart schilderij zullen dus niet verbleken, ook niet wanneer je ze in direct zonlicht hangt. Het zou nogal zonde zijn om zo’n prachtig kunstwerk in een donker hoekje te verstoppen.

Wereldkaart op canvas

Wereldkaart op canvas

Creëer je eigen paradijs

Naast een wereldkaart op canvas, zijn er nog tal van andere manieren om dat ultieme vakantiegevoel in huis te halen. Print die leuke groepsselfie van dat familieweekend aan de kust als foto op canvas. Of blader eens door je foto’s van die memorabele wandelvakantie en vereeuwig dat magnifieke uitzicht aan je muur. Een foto op canvas is echter niet het enige decoratiestuk waarmee reisliefhebbers herinneringen kunnen ophalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang met watervallen? De perfecte decoratiekeuze voor je badkamer of eender welke ruimte waar relaxen centraal staat.

Foto op canvas

BESTEL EEN WERELDKAART OP CANVAS

 
Posted in: Fotobehang, Canvas