Blog navigation

Laatste berichten

5 decoratie-ideeën met eigen foto’s

 

Van onverwachte geluksmomentjes tot levensbelangrijke gebeurtenissen. Er zijn zo van die momenten die je nooit meer wil vergeten. Vaak leggen we deze belangrijke mijlpalen wel vast op camera, maar gaan ze verloren tussen de duizend andere kiekjes op je smartphone. Of ze belanden in een fotoalbum achterin de kast. Zonde als je ’t ons vraagt. Het zou toch zoveel leuker zijn als je elke dag opnieuw van je mooiste herinneringen kon genieten? Ontdek hieronder hoe je die speciale momenten kan vereeuwigen in een uniek decoratiestuk.

#1 Jouw droomvakantie op fotobehang

Een roadtrip door de USA, het Noorderlicht spotten of een trektocht door het Himalayagebergte. Iedereen heeft wel die ene droomvakantie waaraan geen enkele andere reis ooit zal kunnen tippen. Geef je mooiste reisherinnering een ereplaats in je interieur met ons levensechte fotobehang. Dat adembenemende uitzicht of die indrukwekkende skyline; kies het beeld dat jou het meest bijgebleven is en laat het volledig op maat van jouw interieur printen.

Fotobehang

#2 Een poster van jouw gloriemoment

Herinner je je die uitgelaten sfeer toen je team kampioen werd na die bloedstollende bekerfinale? De intense vreugde toen jij dat felbegeerde diploma in handen kreeg waar je zo lang voor gewerkt had? Of de oprechte trots toen je een staande ovatie kreeg na afloop van dat belangrijke concert? Bestel een ingelijste poster met je favoriete fotoherinnering en laat je opnieuw overvallen door dat gelukzalige gevoel telkens als je naar je poster kijkt.

Ingelijste poster

#3 De mooiste dag van je leven op canvas

Het huwelijk is ongetwijfeld één van de belangrijkste mijlpalen in je leven. Beleef jullie mooiste dag elke keer opnieuw met een foto canvas aan de muur. Haal dat trouwalbum nog eens boven en ga samen met je partner op zoek naar een romantisch kiekje van jullie tweetjes. Kan je maar niet beslissen? Ga dan voor een volledige fotowand.

Foto op canvas

#4 De geboorte van je kind op aluminium

Als er één moment is dat voor altijd in je geheugen gegrift staat, is het wel de geboorte van je kind. Een overweldigende ervaring die amper in woorden te beschrijven valt. Laat de beelden voor zich spreken met een intieme foto op aluminium die de magie van die eerste uren perfect weet te vatten.

Foto op aluminium

#5 Een plexiglas portret om je gouden jubileum te vieren

Na 50 jaar huwelijk hebben jullie samen al zoveel beleefd. Een bijzonder voorrecht dat niet iedereen zomaar te beurt valt. Een uitstekende reden dus om jullie liefde voor elkaar te vieren. Met een foto op plexiglas bijvoorbeeld. Een kwaliteitsvol en duurzaam materiaal als symbool voor jullie onverwoestbare band. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Foto op plexiglas

UPLOAD JE FOTO