Blog navigation

Laatste berichten

5 redenen om te kiezen voor een glazen foto achterwand in de keuken

 

Vind jij dat decoratie niet thuishoort in de keuken? Deze prachtige keuken foto achterwanden doen jou ongetwijfeld van mening veranderen. De spatwanden worden gemaakt van gehard veiligheidsglas met een dikte van 6 mm en uitsluitend op bestelling geproduceerd. Laat je favoriete foto printen op maat van jouw keuken, inclusief uitsparingen voor stopcontacten. Benieuwd naar de voordelen voor jouw keuken? Lees dan snel verder!

Glazen achterwanden - Diverse kruiden en specerijen

Glazen achterwanden - Zonnig bos

#1 Een glazen foto achterwand creëert extra sfeer in de keuken

Een keuken is naast een praktische ruimte, ook eentje waar gezelligheid primeert. Creëer een huiselijke sfeer met een op maat gemaakte foto achterwand. Van abstracte golven tot gebrande koffiebonen, kies de stijl die past bij jouw interieur.

Glazen achterwanden - Espresso Koffiekopje

#2 Een foto achterwand geeft je keuken een persoonlijke toets

Laat je unieke stijl ook in je keuken tot uiting komen met een gepersonaliseerde foto achterwand. Decoreer de spatwand achter je fornuis bijvoorbeeld met een foto van je favoriete dier, sport of vakantiebestemming. Klik hier voor meer spatwand inspiratie.

Glazen achterwanden - Schottisches Hooglander

#3 Een glazen keuken achterwand beschermt je muur

Met een glazen keuken achterwand achter het fornuis hoef je je tijdens het koken niet druk te maken over waterdruppels of opspattend vet. Hou je gepersonaliseerde foto achterwand in topconditie door hem na het koken schoon te maken met warm water, een zachte doek en mild afwasmiddel.

Glazen achterwanden - Prachtige zonsopgang

#4 Een glazen foto achterwand geeft je een uniek uitzicht

Een tropisch strand, rustgevend bos of fleurig bloemenveld? Wat jouw droomuitzicht ook is, tussen de meer dan 100 miljoen foto’s in onze online catalogus vind jij gegarandeerd een keuken foto achterwand naar smaak.

Glazen achterwanden - Holmes Beach

#5 Een keuken foto achterwand wakkert de eetlust aan

Soms hoef je inspiratie niet ver te zoeken. Een glazen foto achterwand met vers fruit, rode wijn, kleurrijke kruiden of pikante pepers is een feest voor de smaakpapillen én een streling voor het oog. Krijg ook jij zin om je keuken nieuw leven inblazen met een glazen foto achterwand? In deze blogpost lees je hoe de prijs van je glazen keukenwand beïnvloed wordt.

Glazen achterwanden - Rode chilipeper

KEUKEN ACHTERWANDEN

 
Posted in: Achterwanden