Blog navigation

Laatste berichten

Zwart-wit fotobehang voor een interieur met klasse

 

Droom jij van een interieur dat tijdloze klasse uitstraalt? Kies dan voor zwart-wit fotobehang. Eén stijlvolle accentwand kan de sfeer van een ruimte compleet veranderen. Van klassiek tot modern, zwart-wit fotobehang past bij elke woningstijl. De ingetogen tinten laten zich gemakkelijk combineren en geven je muren een verfijnde touch. Zwart-wit fotobehang is dan ook niet voor niets één van onze absolute bestsellers. De perfecte keuze voor zij die de trends niet blindelings willen volgen, maar de voorkeur geven aan een duurzame look die de tand des tijds doorstaat. Welk design je ook uitkiest, op zwart-wit fotobehang geraak je nooit uitgekeken. Ideaal voor ruimtes waar je vaak vertoeft, zoals de woonkamer, keuken of slaapkamer. Wij printen jouw zwart-wit fotobehang op een formaat naar keuze, zodat de foto precies op je muur past. Wil jij je woning upgraden met een luxueuze eye-catcher? Hieronder vind je twee zwart-wit fotobehang ideeën die gegarandeerd zorgen voor een geslaagd resultaat.

Fotobehang - Elephant Bull...

Zwart-wit fotobehang van de Brooklyn Bridge

Accentueer de strakke, sobere look van jouw urban chic interieur met een zwart-wit fotobehang van de Brooklyn Bridge. Als één van ’s wereld meest bekende bouwwerken heeft de brug een iconische uitstraling. De populairste foto is ongetwijfeld die waarbij het lijkt alsof je midden op de Brooklyn Bridge staat. Niet alleen omdat je het bouwwerk zo in haar volle glorie kan bewonderen, maar ook omdat het verticale effect de ruimte optisch verlengt en je zowaar uitnodigt om in de foto te stappen. Naast dit indrukwekkende perspectief kan je ook kiezen voor zwart-wit fotobehang van de Brooklyn Bridge waarbij je een stukje New York laat zien. De City of Lights heeft nu eenmaal een van de mooiste skylines ter wereld; geweldig toch dat je hem nu ook aan je muur kan hangen? De ontelbare lichtjes en eindeloze wolkenkrabbers geven je interieur een mondaine uitstraling.

Fotobehang - Brooklyn Bridge

Zwart-wit fotobehang met een leeuw

Exotische dieren zijn nog zo’n topper binnen onze collectie zwart-wit fotobehang. Van prachtige close-ups tot spectaculaire actieshots; maak je keuze uit een bijzonder gevarieerd aanbod aan dierenfoto’s. Voel je de keuzestress al opkomen? Ga dan voor een leeuw op fotobehang. Met zijn wilde manen en intense blik geeft hij je interieur tonnen karakter. Een gedurfde keuze en absolute meerwaarde voor eender welke woningstijl. Laat je favoriete leeuwenfoto printen op zwart-wit fotobehang voor een extra luxueus effect. Het licht-donker contrast geeft diepte aan je foto waardoor het lijkt alsof de leeuw plots uit de schaduwen opduikt. Een zwart-wit fotobehang staat dus niet alleen chique, maar doet de ruimte ook baden in mysterie. Een aanrader dus voor kamers waarin je een intieme setting wenst te creëren, zoals de woonkamer of slaapkamer. Liever een ander dier? Dat kan ook! In onze collectie zwart-wit fotobehang vind je ook tijgers, zebra’s, olifanten en tal van andere beesten.

Fotobehang - lion portrait

 
Posted in: Fotobehang