Blog navigation

Laatste berichten

Zet je muren in de kijker met bos fotobehang

 

Anno 2021 zijn monotone muren niet langer de norm. Met bos fotobehang verander je die eentonige ruimte in een mum van tijd in een inspirerende omgeving. Heerlijk rustgevend en passend bij elke interieurstijl. Laat je accentwand met bos fotobehang de show stelen en geniet van een adembenemend uitzicht. Of dat nu een vredig herfsttafereel of mistig dennenbos is. Kan je niet kiezen tussen al die prachtige natuurbeelden? Neem dan je favoriete seizoen als startpunt voor het uitkiezen van je bos fotobehang. Van bloeiende bloesems tot een besneeuwd berkenbos, elk seizoen heeft zijn eigen charme. Haal een stukje natuurpracht in huis met een gepersonaliseerd bos fotobehang.

Fotobehang - Fall forest

BOSBADEN IN EIGEN HUIS MET BOMEN FOTOBEHANG

Bossen fotobehang past in elke kamer. De sublieme kleuren en optimale detailweergave zorgen voor een heus wow-effect. Het kwaliteitsvolle vliesmateriaal doet de groene blaadjes, knoestige wortels en zachte mossen tot leven komen. Alsof je je werkelijk tussen de bomen bevindt. Met bos fotobehang hoef je niet langer de deur uit om te kunnen genieten van de heilzame werking van een natuurbad. Wil je ’s ochtends ontwaken in een vredig bos waarin de zonnestralen door het bladerdek schijnen? Of wil je na een lange werkdag een momentje om te ontstressen in de stilte van een uitgestrekt regenwoud? Bos fotobehang maakt het allemaal mogelijk, zelfs als je middenin de stad woont.

Fotobehang - Misty landscape with

BOS FOTOBEHANG: ALTIJD DE NATUUR IN DE BUURT

Naast het rustgevende effect is ook de luxueuze uitstraling een reden waarom fotobehang met een afbeelding van een bos zo in de smaak valt bij natuurliefhebbers met oog voor design. Creëer nu je eigen accentwand en laat de exclusieve look afstralen op de rest van je interieur. De bos foto naar keuze wordt geprint op stevig vliesbehang van 48 cm breed. De stroken zijn genummerd en voorzien van stippellijnen waarlangs je ze kan losknippen. Breng de behanglijm rechtstreeks op de wand aan en kleef de stroken in juiste volgorde tegen de muur. Tot slot dien je enkel nog de randen van je bos fotobehang weg te snijden met een scherp stanleymes en klaar is je accentwand!

Fotobehang - Many Aspen trees in a

BOS FOTOBEHANG


Bekijk onze fotobehang inspiraties voor meer decoratie-ideeën.

 
Posted in: Fotobehang