WIJ ZIJN GEOPEND. De productie en tijdige verzending blijven gegarandeerd.
Maatregelen in verband met coronavirus, klik hier

Nu 30% Korting op alles
/ Automatisch verrekend
| Geldig tot: 06.04

Hoe plaats ik fotoStickers?Montagerichtlijnen voor het aanbrengen van stickersVoorbereiding van ondergrond:
Voordat u begint met het aanbrengen van de stickers, moeten de oppervlakken schoon en droog zijn. Het te bekleden oppervlak dient ontvet te worden alvorens de stickers worden aangebracht.


Benodigde gereedschappen:
- mesje
- viltrakel
- wasbenzine
Het wordt aangeraden om de FotoSticker met 2 personen aan te brengen.


Montage
De sticker dient te worden uitgerold en op een schoon en droog oppervlak te worden gelegd, met de bedrukte zijde naar boven.

In geval van een sticker die bestaat uit meerdere banen (stroken), dienen alle delen van de stickers te worden uitgerold en dient men te controleren of de print geen fabricagefouten bevat (zoals verkleuring, vervorming, verschil in de maat of het gewicht van de afzonderlijke elementen, of inconsistenties bij de aansluitingen van het grafische motief).


Montage

1. Montage is alleen mogelijk op vlakke oppervlakken

De sticker dient altijd vanaf de linkerzijde te worden aangebracht, met inachtneming van de volgorde van de afzonderlijke elementen van de sticker. Indien de sticker wordt aangebracht op verticale oppervlakken, wordt het aangeraden om boven te beginnen. Indien de sticker wordt aangebracht op een vlak, horizontaal oppervlak, maakt het niet uit waar u begint met het aanbrengen van de stickers.

3. Trek het rugpapier 20-50cm los van de sticker en rol het eronder.

4. Breng de folie aan op de ondergrond, terwijl één persoon met de viltrakel het gelijmde oppervlak gladstrijkt, trekt de andere persoon de hele baan strak en rolt het rugpapier steeds verder op.

5. De volgende banen (indien uw sticker bestaat uit meerdere stroken) dienen op dezelfde manier te worden aangebracht en zorgt u ervoor dat de banen goed strak geplakt worden.