❤ SOLDEN ❤ - 20% Korting op Alles - t.e.m. 22.10
De korting wordt automatisch berekend!

Meetinstructies: rolgordijn op het raamkozijn en op het raamkozijn in cassette.

Afmetingen van het rolgordijn Als u een fotorolgordijn bij Foto4art.nl bestelt, dient u de juiste afmetingen voor uw fotorolgordijn door te geven. Dit doet u door de breedte en de hoogte van de ruit door te geven. De uiteindelijke breedte van het doek van het rolgordijn zal ongeveer 4 centimeter breder zijn dan de ruit (2 centimeter aan beide zijden) en de hoogte wordt zo ingesteld dat het rolgordijn na montage de gehele ruit bedekt. Wilt u een aangepaste hoogte, dan kunt u dit noteren in de opmerkingen bij het doorgeven van de afmetingen van het rolgordijn.

De uiteindelijke breedte van het rolgordijn inclusief mechanisme is ongeveer 7,5 centimeter breder dan de ruit zelf. Let er bij het monteren van het rolgordijn op dat de stof de grendel niet bedekt en controleer of de afstand tussen de ruit en de grendel groter dan 2 centimeter is.
Meetinstructies: rolgordijn op de wand en op het plafond.

rolgordijn op de wand en op het plafond Meet de breedte van links naar rechts over de muur op. Bepaal zelf hoever u het produkt over de muren laat vallen. Zorg dat het raam goed bedekt is en laat het produkt enkele centimeters over de muur vallen. Meet de hoogte van boven naar beneden. Waar wilt u beginnen met het produkt: aan het plafond of net boven het raam. Tot waar moet het produkt hangen: op de vensterbank of helemaal op de grond, of daar tussenin.

De uiteindelijke breedte van het rolgordijn inclusief mechanisme is ongeveer 3,5 centimeter breder dan de ruit zelf.

Naar Foto4art.nl - startpagina


Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen

Recente artikelen