Blog navigation

Laatste berichten

Geef je interieur meer pit met purper decoratie

 

Purper is een van die kleuren die je niet zo snel in een interieur zal tegenkomen. Toch is het een briljante kleur om je huis mee te decoreren. Purper is een mengeling van rood en violet. Omdat violet uit de kleuren rood en blauw bestaat, is het dus een dubbele combinatie van passioneel rood met een vleugje vertrouwd blauw. Volgens kleurexperten is purper een zielsgeest kleur die een positieve invloed heeft op de verbinding tussen lichaam en geest. Klink goed! Omdat het wel eens lastig kan zijn om deze kleur in je interieur te gebruiken, laten we je een paar voorbeelden zien hoe je je huis met purper kan decoreren. Drie kamers die alle drie verschillen van sfeer, maar allemaal dezelfde uitzonderlijke kleur ademen: purper!

Een glamour leefruimte met purperen schilderij

Met purper in je interieur zorg je voor instant meer huiselijkheid. Purper is stijlvol, werkt verrassend en tegelijk rustgevend, en laat niemand onberoerd. Veel lege muren in huis? Hang op een centrale plek een schilderij of foto met purper als hoofdkleur en kijk hoe de kamer op slag meer luxe uitstraalt. De meeste mensen gaan voor canvas omdat dit hen het meest bekend is, maar een schilderij of foto op aluminium in purper kleuren is zeker ook een schitterende optie. Het resultaat is een gezellige kamer met een unieke, gastvrije sfeer.

Foto op Aluminium Olieverfschilderij kleurrijke herfst bomen. Vintage verfkleurenafbeelding van landschap, bos met geel, rood blad en meer

Purper: een frisse badkamer kleur

Bij het kiezen van kleuren voor de badkamer hoef je je niet te beperken tot neutrale kleuren. Wit of beige gaat natuurlijk nooit uit de mode, maar als het niet gecombineerd wordt met andere kleuren wordt de kamer al snel een saaie, inspiratieloze omgeving. Kleuren zijn dus een must, zelfs in de badkamer! Kies enkele opvallende purperen accessoires, of ga all the way met een glazen douche achterwand in purper. Een geweldige manier om je badkamer leven in te blazen - en veel origineler dan die klassieke badkamertegels.

Badkamer foto achterwand Pastelkleur roze wolken en lucht bij zonsondergang


๏ Aanbevolen artikel: Top 15 fotobehang trends voor een gezellige woonkamer in 2022


Je woonkamer kleuren met purperen fotobehang op maat

Een grandioze manier om je interieur een purperen look te geven: fotobehang op maat. Je muren in purperen fotobehang bekleden is een ontzettend mooie en budgetvriendelijke oplossing om je interieur meer sfeer te geven. Kies een purperen foto en laat hem eenvoudig printen op kwaliteitsvol fotobehang op maat van jouw interieur. Behang er een kleine muur of een deel van de muur mee om een subtiele eyecatcher te creëren. Of behang gewoon de volledige muur, van hoek tot hoek, voor een groots resultaat. Van een fantastisch purperkleurig landschap fotobehang tijdens de schemerende zonsondergang fotobehang, tot een kleurrijk purperen schilderwerk, er is purperen fotobehang voor iedere woonstijl en ieders smaak

Fotobehang schemering rots

Ook zin om wat purper toe te voegen aan je interieur? Goed plan! Bekijk alvast ons purperen fotobehang en laat je door de honderden sfeervolle foto’s en kunstzinnige illustraties.

NAAR PURPER FOTOBEHANG OP MAAT