❤ tot 30% Korting - t.e.m. 20.08 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Foto op Plexiglas - vandaag 30% korting!

Foto op Plexiglas Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw foto af te laten drukken, dan is een foto op plexiglas van Foto4art.nl wellicht iets voor u. Door een foto op plexiglas te laten drukken maakt u namelijk niet alleen gebruik van een unieke manier om uw foto af te drukken, maar profiteert u bovendien van de beste kwaliteit muurdecoratie voor uw interieur. Zo geeft een foto op plexiglas niet alleen meer sfeer aan een ruimte, maar kan een foto op plexiglas uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer echt een nieuw uiterlijk geven.

Foto4art.nl is al vele jaren gespecialiseerd in het afdrukken van foto’s op plexiglas. In deze jaren hebben wij niet alleen veel ervaring opgedaan in het afdrukken van kunst op plexiglas, maar ook de beste printtechnieken ontdekt. Zo krijgt u bij ons altijd een foto aan de achterkant van het plexiglas, zodat u profiteert van enkele voordelen. Ten eerste kan uw foto op deze manier niet beschadigen, maar daarnaast komen de kleuren op deze manier mooier uit en krijgt uw afbeelding meer diepte. En door uw foto met witte inkt te printen, krijgt uw foto op plexiglas een nog mooier effect.

Foto op Plexiglas op maat Het enige wat u hoeft te doen om een indrukwekkende foto op plexiglas van Foto4art.nl thuis op te hangen, is het volgen van vier eenvoudige stappen:

Kies een foto die u op plexiglas wil laten drukken. Hierbij heeft u de keuze uit 70 miljoen bijzondere foto’s.

Heeft u een foto gekozen, dan kiest u een formaat en dikte uit voor uw foto op plexiglas.

Plaats uw bestelling snel en veilig.

Ontvang uw indrukwekkende foto thuis en hang uw foto direct aan de muur.
PrijsVerzendingskostProductietijdLevertijd
vanaf € 22.00vanaf € 5.99 ( meer )
X

S Pakket - 5.99€

Liggend t/m 70×50 cm,
Staand t/m 50×70 cm,
Vierkant / Rond t/m 55×55 cm

XL Pakket - 9.99€

Liggend t/m 120×80 cm,
Staand t/m 80×120 cm,
Vierkant / Rond t/m 100x100 cm

XXXL Pakket - 19.99€

Liggend t/m 250x200 cm,
Staand t/m 200x250 cm,
Vierkant / Rond t/m 200x200 cm

Het enige waar u rekening mee dient te houden bij het bestellen van een foto bij Foto4art.nl, is het maximale formaat van 250 x 200cm. Binnen dit formaat kunt u zelf bepalen hoe groot uw foto moet worden.
5 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: Sonja 12-07-2018
Product: Plexiglas

Mooier dan gehoopt,echt een aanwinst voor onze woonruimte

Door: Anita 03-06-2018
Product: Plexiglas

Heel tevreden met mijn plexiglas schilderij.Kleuren zijn geweldig ,nog mooier dan ik had verwacht.Ga zeker nog meer bestellen.Super!

Door: Evelyn Verhoef 24-03-2018
Product: Plexiglas

Super mooi gemaakt ons plexiglas schilderij!!Heel goed verzorgd en geleverd.Een aanrader

Het ophangsysteem voor foto op plexiglas

Foto4art.nl vindt het niet alleen belangrijk om u de beste kwaliteit te kunnen bieden, maar snapt dat het ook belangrijk is dat uw foto gemakkelijk opgehangen kan worden. Daarom hebben wij een ophangsysteem ontwikkeld dat erg gemakkelijk is in gebruik, waardoor u uw bestelde foto gemakkelijk aan de muur kunt hangen.

Aluminium frame aan de achterkant

foto op plexiglas met aluminium frame aan de achterkant Aan de achterkant van het plexiglas lijmen we een rechthoekig aluminium frame. Dit profiel is altijd onzichtbaar als de foto is opgehangen. Zo hangt de foto altijd recht aan de muur.

RVS afstandhouders met gaatjes

foto op plexiglas met RVS afstandhouders met gaatjesDe RVS afstandhouders 13 x 19 mm of 19 x 25 mm zijn ontworpen voor het bevestigen van onze wanddecoratie en kunnen worden gebruikt bij producten met een dikte van 3 tot 5mm. De gaten in het plexiglas zal worden gedaan door ons.

RVS afstandhouders

foto op plexiglas met RVS afstandhouders De RVS afstandhouders 3 mm is speciaal ontwikkeld met een klemsysteem waardoor er geen gaten geboord hoeven te worden. Alleen gaten in de muur moeten worden gemaakt om de afstandhouders te bevestigen.

Zonder ophangsysteem

foto op plexiglas zonder ophangsysteem Foto op Plexiglas kan direct op de wand bevestigd worden.

De formaten van foto op plexiglas

foto op plexiglas sexy vrouw U kunt zelf kiezen welk formaat uw schilderijen op plexiglas moet zijn en hoe uw foto afgedrukt moet worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een liggende positie, een staande positie en zelfs een foto op vierkant plexiglas. Kiest u voor een liggende of staande positie, dan is het kleinste formaat een formaat van 20 x 30 centimeter of andersom. Kiest u voor een foto op vierkant plexiglas, dan is het kleinste formaat van uw foto 20 x 20 centimeter. Het grootste formaat dat u bij Foto4art.nl kunt bestellen, is een formaat van 250 x 200 centimeter. Kortom: de formaten van onze foto’s op plexiglas zijn zeer flexibel.
Wij printen alles op maat, dus geef uw gewenste formaat voor uw Fotografische Kunst op Plexiglas aan ons door en wij gaan direct aan de slag.

Daarnaast kunt u bij Foto4art.nl niet alleen kiezen uit verschillende formaten, maar ook uit verschillende diktes van de plexiglas plaat. Zo kunt u kiezen voor een dunne plaat van slechts 3 millimeter ( Plexiglas Anti-Reflex ), maar kunt u ook een plaat van 5 millimeter bestellen. Kiest u voor een dikkere plaat, dan profiteert u van een uniek diepte-effect. Zo komen de kleuren van uw foto op plexiglas niet alleen duidelijk naar voren, maar ziet uw foto op plexiglas er levensecht en indrukwekkend uit. Wij raden u dan ook altijd aan om een dikkere plexiglas plaat te bestellen, voor het beste effect.

Foto op plexiglas: altijd fotografische kwaliteit

foto op plexiglas strand Foto4art.nl doet er alles aan om uw foto op plexiglas altijd in fantastische fotografische kwaliteit af te drukken. Dit doen wij met een ecologisch en milieuvriendelijk pigment, dat ervoor zorgt dat uw foto op plexiglas alle omstandigheden aan kan en zelfs buiten gebruikt kan worden. Verder wordt het plexiglas volledig geprint, waardoor de afbeelding van rand tot rand loopt. Dit geeft een indrukwekkend effect, waarbij de foto plexiglas u volledig opslokt als u naar het plexiglas kijkt.

We printen uw favoriete foto altijd aan de achterkant van de plexiglas plaat. Op deze manier worden de kleuren namelijk mooier en dieper en kan de afbeelding niet beschadigen als u de plexiglas plaat schoonmaakt.

Hoe wordt uw foto geprint?

Oce Arizona 460 XT De professionals van Foto4art.nl printen uw foto op plexiglas altijd met één van de beste flatbed UV-plotters. Deze flatbed UV-plotters hebben een hoge fotografische printkwaliteit, een nauwkeurige positionering en een groot werkgebied. Verder gebruiken wij bij het printen van uw foto op plexiglas een werktafel van 3,05 x 2,5 meter, waardoor wij alle ruimte hebben om uw foto op de beste manier af te drukken.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.8/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen