❤ tot 30% Korting - t.e.m. 19.07 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Foto op Aluminium - vandaag 20% korting!

Foto op aluminium New York Heeft u een geweldige vakantie beleefd en wilt u één van uw favoriete foto’s een bijzonder plekje geven in uw huis? Bent u op zoek naar unieke muurdecoratie om uw slaapkamer wat meer sfeer te geven? Of bent u net getrouwd en wilt u de mooiste dag van uw leven vereeuwigen in een unieke vorm van muurdecoratie? Kies dan voor een foto op aluminium van Foto4art.nl en geef uw favoriete foto een uniek plekje in uw huis. En omdat een foto op aluminium niet alleen binnen, maar ook buiten opgehangen kan worden, is een foto op aluminium van Foto4art.nl een geweldige aanwinst voor zowel binnen als buiten.

Een foto op aluminium van Foto4art.nl is altijd op maat gemaakt, scherp geprijsd en van de beste kwaliteit. Bestel uw foto op aluminium tot 250 x 200 centimeter bij Foto4art.nl en geef uw huis een unieke uitstraling.
PrijsVerzendingskostProductietijdLevertijd
vanaf € 12.40vanaf € 5.99 ( meer )
X

S Pakket - 5.99€

Liggend t/m 70×50 cm,
Staand t/m 50×70 cm,
Vierkant / Rond t/m 55×55 cm

XL Pakket - 9.99€

Liggend t/m 120×80 cm,
Staand t/m 80×120 cm,
Vierkant / Rond t/m 100x100 cm

XXXL Pakket - 19.99€

Liggend t/m 250x200 cm,
Staand t/m 200x250 cm,
Vierkant / Rond t/m 200x200 cm

Het enige waar u rekening mee dient te houden bij het bestellen van een foto bij Foto4art.nl, is het maximale formaat van 250 x 200cm. Binnen dit formaat kunt u zelf bepalen hoe groot uw foto moet worden.
5 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: Rene 29-06-2018
Product: Aluminium

Ik heb een afbeelding van een oude landkaart besteld die afgedrukt is op een aluminium plaat. Bestelling heeft ongeveer een week geduurd en kwam zéér goed verpakt binnen. Ik heb gekregen waarvoor ik heb betaald. Ik ben erg tevreden

Door: MB 25-03-2018
Product: Aluminium

Foto op geborsteld aluminium is geweldig. Verpakking nauwkeuring. Mannetje is super blij met zn verjaarscadeau. Wel jammer dat de levering iets langer duurde dan gehoopt en men niet op mijn email reageerde. Dit doet niets af van de kwaliteit. Manier van bestellen is prima.

Door: Geert 05-02-2018
Product: Aluminium

Bestelling zeer correct en op tijd geleverd.

De beste kwaliteit in diverse formaten

foto op aluminium op maat Bij het ontwikkelen van uw foto op aluminium maken wij gebruik van de beste UV-printer die op dit moment op de markt is, namelijk de Océ Arizona 460XT. Door de beste printer te gebruiken en uw kunst op aluminium altijd te printen met de beste ecologische inkt, kunnen wij u de beste kwaliteit foto op aluminium aanbieden. Op deze manier is uw foto niet alleen beschermd tegen alle invloeden van buitenaf, maar wordt uw foto ook altijd geprint met milieuvriendelijke inkt.

Alle schilderijen op aluminium worden door de professionals van Foto4art.nl op maat gemaakt. Hierdoor kunt u helemaal zelf kiezen welk formaat uw foto moet hebben en kunt u bij Foto4art.nl altijd een passend formaat voor uw muur bestellen. Het enige waar u rekening mee dient te houden bij het bestellen van een foto bij Foto4art.nl, is het maximale formaat van 2,5 x 3,05 meter. Binnen dit formaat kunt u zelf bepalen hoe groot uw foto moet worden.

Foto op aluminium met gratis ophangsysteem

Foto op aluminium met gratis ophangsysteemBij Foto4art.nl krijgt u altijd een gratis ophangsysteem bij uw foto. Dit ophangsysteem bestaat uit een bevestingsplaat voor de achterkant van uw aluminium, waardoor u de foto gemakkelijk aan de muur op kunt hangen. En omdat het ophangsysteem van Foto4art.nl zo ontwikkeld is dat dit systeem niet zichtbaar is als de foto eenmaal hangt en u ook altijd twee afstandhouders bij de ophangset krijgt, kunt u uw foto altijd op de beste manier aan uw muur bevestigen.

De diverse soorten aluminium van Foto4art.nl

Als u een foto op aluminium aanschaft bij Foto4art.nl, kunt u kiezen uit drie soorten aluminium. Zo kunt u kiezen voor een foto op aluminium met een witte toplaag, foto op geborsteld aluminium en foto op spiegel aluminium. Afhankelijk van uw wensen, behoeften en smaak kiest u het soort aluminium dat bij u en uw interieur past.

Foto op aluminium met een witte toplaag

foto op aluminium Kiest u voor een foto met een witte toplaag, dan krijgt u foto een helder effect met duidelijke details. Als u over de foto wrijft, voelt u verschillende texturen. Deze texturen zijn vanuit iedere hoek duidelijk zichtbaar en brengen de details van de foto extra duidelijk naar voren.

Foto op geborsteld aluminium

foto op geborsteld aluminium Gaat u voor een foto op geborsteld aluminium, dan krijgen de witte delen van de foto een bijzonder spiegelend effect. Hierdoor lijkt het net of de foto echt tot leven komt, waardoor uw foto er nog indrukwekkender uit ziet aan de wand. Vooral als u een zwart-wit foto op aluminium wil laten afdrukken, is deze optie zeer interessant.
Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.

Foto op spiegel aluminium

foto op spiegel aluminium Foto op spiegel aluminium heeft een mooie spiegelende uitstraling. Doordat wij standaard niet met een witte inkt printen waardoor witte delen spiegelend blijven. Echt moderne manier van fotopresentatie.
Let op: Witte kleuren worden niet gedrukt waardoor het aluminium zichtbaar wordt.

Hoe wordt uw foto geprint?

Oce Arizona 460 XT De professionals van Foto4art.nl printen uw foto op plexiglas altijd met één van de beste flatbed UV-plotters. Deze flatbed UV-plotters hebben een hoge fotografische printkwaliteit, een nauwkeurige positionering en een groot werkgebied. Verder gebruiken wij ook bij het printen van uw foto op plexiglas een werktafel van 3,05 x 2,5 meter, waardoor wij alle ruimte hebben om uw foto op de beste manier af te drukken.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.8/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen