Veilig online bestellen

Wij van Foto4art vinden het belangrijk dat je als klant veilig online bij ons kan winkelen. Door onderstaande handelingen zijn jouw persoonlijke gegevens en orders bij ons in goede handen.

SSL beveiliging

We hebben onze webwinkel voorzien van een SSL certificaat, zodat je de garantie hebt dat de gegevens die je achterlaat, veilig zijn en niet ingezien kunnen worden door derden. Met een SSL certificaat worden jouw gegevens versleuteld verstuurd, zodat deze niet zijn “af te luisteren”.

Vertrouwelijke gegevens

Wij gaan vertrouwelijk met gegevens om. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop worden je gegevens alleen gebruikt voor de verwerking van de bestelling. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Veilig Betalen

Om de veiligheid van betalen te waarborgen, maken wij gebruik van het betrouwbare betaalplatform van Hipay. Het betaalplatform is beveiligd met SSL-normen. Dit betekent dat de gegevens die je verstrekt, bijvoorbeeld je naam of creditcardnummer, worden gecodeerd, zodat deze niet door andere personen kunnen worden gelezen of onderschept. Hierdoor zijn jouw gegevens gegarandeerd in veilige handen.

Welke betaalwijzen heb ik bij Foto4art?

Bij Foto4art.be heeft u de keuze uit verschillende betaalwijzen:

Bancontact - Betalen met Bancontact


paypal - Betalen met PayPal


mastercard - Betalen met kredietkaart Mastercard


mastercard - Betalen met kredietkaart Visa


mastercard - Overschrijving vooraf


Bankgegevens van Foto4art.be
Let u er alstublieft op om bij het overschrijven het 4-cijferige bestelnummer te vermelden, alleen zo is een snelle levering mogelijk.

Bank: KBC
Begunstigde: Foto4art.be
IBAN: BE39 7340 3295 1919
BIC: KREDBEBB

Bank: ING
Begunstigde: Foto4art.be
IBAN: BE38 3630 6791 2972
BIC: BBRUBEBB

Schrijft u alstublieft alleen uw 4-cijferige bestelnummer in het vakje vrije mededeling!