❤ SOLDEN ❤ - 20% Korting op Alles - t.e.m. 30.04
GEGARANDEERDE LEVERING VOOR MOEDERDAG - check hier

Fotobehang

Fotobehang bos Als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig fotobehang voor een aantrekkelijke prijs, dan bent u bij Foto4art.nl aan het goede adres. Op onze website vindt u namelijk het mooiste fotobehang van de beste kwaliteit, dat met een zeer aantrekkelijke prijs verkocht wordt. Zo drukken wij uw behang met de beste en nieuwste techniek, de latex techniek genaamd, waardoor uw behang een prachtige uitstraling krijgt en zeer gedetailleerd afgedrukt kan worden. Meer over de voordelen van de latex techniek bij het printen van fotobehang, leest u in onderstaande tekst.

Ten eerste is het behang dat met de latex techniek wordt geprint honderd procent veilig voor uw gezondheid. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar helaas is niet al het fotobehang honderd procent veilig voor uw gezondheid. Dit komt omdat sommige aanbieders van fotobehang bij het ontwikkelen van dit behang verf gebruiken met giftige stoffen, waardoor uw gezondheid in gevaar is als u dit behang ophangt in uw huis.

Verzendingskost Productietijd Levertijd
< 50€ - 5.99€
> 50€ - Gratis
2 werkdagen 1 werkdag

Fotobehangt strand Daarnaast heeft behang dat volgens de latex techniek geprint is een zeer goede afdrukkwaliteit met levendige kleuren. Hierdoor lijkt uw fotobehang niet op een foto, maar op een levensechte weerspiegeling op uw muur. En omdat de kleuren lange tijd behouden blijven kunt u vele jaren plezier hebben van uw behang van Foto4art. Dit in tegenstelling tot het fotobehang van andere aanbieders, want bij deze aanbieders kan het behang na een tijdje los gaan laten. De reden dat het fotobehang van Foto4art.nl wel een lange levensduur heeft, komt vanwege het feit dat ons behang UV-bestendig is. Dit betekent dat de kracht van de zon ons fotobehang niet kan schaden, waardoor u vele jaren plezier kunt hebben van uw unieke muurdecoratie. Bent u op zoek naar vlies fotobehang van de beste kwaliteit? Bekijk dan het aanbod fotobehang van Foto4art.nl en laat u verrassen.


Fotobehang op maat

Fotobehang op maat Wij vinden het niet alleen belangrijk om de beste kwaliteit te bieden, maar hebben de veiligheid van onze klanten tevens hoog in het vaandel staan. Zo is uw behang van Foto4art.nl niet alleen voorzien van sprankelende kleuren die niet vervagen, maar is uw behang ook honderd procent veilig voor uw gezondheid. Dit komt omdat er geen gebruik wordt gemaakt van verf met schadelijke stoffen, maar de beste inkt voor onze fotobehang printers wordt gebruikt. In tegenstelling tot andere grote aanbieders van fotobehang, gebruikt Foto4art.nl alleen de beste printtechnieken en de beste verf bij het bedrukken van behang. Tot slot voldoen al onze producten aan de nationale en internationale eisen op het gebied van de veiligheid en gezondheid van de consument. Op deze manier kunnen wij u niet alleen de garantie bieden op het beste fotobehang, maar ook op het meest veilige fotobehang van de markt.

U hoeft niet langer tegen een saaie, witte muur aan te kijken. Schaf het honderd procent veilige en kwalitatief hoogwaardige fotobehang van Foto4art.nl aan en u heeft niet langer een saaie muur in uw woning, maar creëert een fijne en warme sfeer in uw huis.

Fotobehang op maat bestellen

Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art.nl, dient u 10 centimeter bij de hoogte en de breedte van het behang op te tellen. Veel wanden zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het behang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig behang bestelt voor uw wand.

Vergelijk fotobehang:

Vlies Fotobehang ECO Premium Vlies Fotobehang
Structuur beschikbaar Gladde oppervlak Gladde oppervlak
Eco Schaal 6/6 5/6
Eenvoudig te installeren 5stars 5stars
Eenvoudig te demonteren 5stars 5stars
Gewicht 260 g/m² 220 g/m²
De maximale breedte van een baan 75 cm of 151cm 150 cm
Brandvertraging FR B1
Materiaal PVC-vrij, vliesmateriaal Vliesmateriaal

Vlies Fotobehang ECO Premium

Fotobehang badkamer - Bevat geen PVC, zware metalen of formaldehyde,
- Geschikt voor de keuken, kinderkamer, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal, kantoor, ziekenhuis en openbare en publieke gebouwen
- Cellulose in combinatie met vlies,
- Satin afwerking, zeer elegant,
- Ca. 260 g / m² zwaar,
- Ideaal voor het zelf inrichten van interieur,
- Gladde oppervlak,
- Makkelijk aan te brengen en van de wand te verwijderen (in vergelijking met behang op papierbasis),
- Wordt op de wand aangebracht met de standaardtechniek voor behang,
- Zeer goede krasvastheid,
- Fotorealistische kwaliteit van de afdruk,
- Hygiënecertificaat,
- Brandveiligheidsklasse conform de norm DIN EN 13501-1,
- Gecertificeerd volgens Oeko-Tex 100 standaard-product klasse IV bedrukt met HP latex inkten

Verder is de standaardbreedte van het fotobehang materiaal 148 centimeter ( ook 73cm breed). Is de maximale breedte van het behang groter dan de maximale breedte van het materiaal, dan wordt het behang van enkele delen van gelijke grootte gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld behang nodig van 420 centimeter breed, dan krijgt u drie delen behang van 140 centimeter breed per stuk. Tot slot wordt iedere strook behang professioneel bijgesneden en heeft iedere strook een overlapstrook van 15 millimeter.

Meer weten over het monteren van een Vlies Fotobehang ECO Premium? Lees de gebruiksaanwijzing >> Behangen met vlies fotobehang ECO Premium

Vlies Fotobehang

Fotobehang olifant
- Ca. 220 g / m² zwaar, non-woven
- Geschikt voor woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, kinderkamer, hal, kantoor, ziekenhuis en openbare en publieke gebouwen
- Gladde oppervlak,
- Makkelijk aan te brengen en van de wand te verwijderen (in vergelijking met behang op papierbasis),
- Afgewerkt in Satin,
- Fotorealistische kwaliteit van de afdruk,
- Zeer goede krasbestendigheid,
- Wordt op de wand aangebracht met de standaard behangtechniek,
- Ideaal voor het zelf inrichten van interieur,
- Laat waterdamp door = zorgt ervoor dat de wand kan ademen,
- Onbrandbaarheidscertificaat B1 volgens de norm DIN 4102,
- Brand classificatie volgens EN 13501-1

Verder is de standaardbreedte van het fotobehang materiaal 150 centimeter. Is de maximale breedte van het behang groter dan de maximale breedte van het materiaal, dan wordt het behang van enkele delen van gelijke grootte gemaakt. Heeft u bijvoorbeeld behang nodig van 390 centimeter breed, dan krijgt u drie delen behang van 130 centimeter breed per stuk. Tot slot wordt iedere strook behang professioneel bijgesneden en heeft iedere strook een overlapstrook van 15 millimeter.

Meer weten over het monteren van een fotobehang met een vlies-achterzijde? Lees de gebruiksaanwijzing >> Behangen met vlies fotobehang


Motieven in de kijker

Levertijd

Plaats uw bestelling voordat de tijd om is
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
en uw order zal verzonden worden op
Woensdag
03-05-2017

Klant beoordelingen

4.9/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen

Recent Articles