Blog navigation

Laatste berichten

Inspiratie voor je tuin: 5 x sfeervolle tuinposters

 

De lente is volop begonnen! Met warmere dagen in het vooruitzicht is het tijd om je tuin, terras of balkon op te frissen en klaar te maken voor het eerste terras weer. Wil je je loungehoek in de tuin wat sfeervoller maken? Of kan die ene houten schutting of blinde muur op je terras wel wat aankleding gebruiken? Wat je reden ook is, met een tuinposter op maat maak je je tuin of terras op een eenvoudige manier zomerproof.

Tuinposter lavendel

Bloemen zijn altijd een mooie toevoeging aan je tuin of terras, ook op een tuinposter. Neem nu lavendel, die heerlijk geurende bloemen die zo kenmerkend zijn voor de zomer en de Provence. De paarse bloemen ruiken niet alleen heerlijk, een lavendelveld in volle bloei is ook nog eens een ware streling voor het oog. Hang een tuinposter met lavendel op aan die blinde buitenmuur en waan jezelf in het zuiden van Frankrijk. Of je nu gaat voor een uitgestrekt lavendelveld, enkele bosjes droge lavendel of een close-up van de bloemblaadjes, met een lavendel tuinposter krijgt je tuin of terras op slag meer charme.

Tuinposter Kleurrijke bloeiende lavandula of lavendelveld in het licht van de dageraad


๏Bekijk zeker ook: Haal het vakantiegevoel in huis met een tuinposter


Tuinposter zee & oceaan

Met een tuinposter met foto van de zee in je tuin is het altijd een beetje vakantie. Of je nu kiest voor een schitterende detailfoto van prachtige turquoise golven of een dromerige foto van de zon die ondergaat in de zee, met een tuinposter met zee foto kan je het hele jaar door genieten van een zomergevoel in de tuin. Jouw tuinposter is namelijk weerbestendig, dus je kan ze in de winter gewoon laten hangen! Neem een kijkje in de collectie tuinposters met zee & oceaan en tover je eigen tuin of terras om tot een zonnig paradijs waar het heerlijk vertoeven is.

Tuinposter Reisconcept. Prachtig uitzicht op het prachtige strand met longtale boot

Tuinposter Boeddha

Creëer van je tuin of terras een oase van rust met een tuinposter met Boeddha tegen de muur. De Boeddha tuinposter is een van de meest populaire tuinposters in onze webshop, en met reden. Een Boeddha tuinposter zorgt voor rust, sereniteit en geluk. Drie waarden waar we nooit genoeg van kunnen hebben! In de collectie vind je stijlvolle tuinposters van Boeddha’s in warme gouden kleuren, maar ook tuinposters van de bekende lachende Boeddha met het dikke buikje. Wat je ook kiest, een tuinposter met Boeddha zorgt gegarandeerd voor meer sfeer op je terras of in je tuin.

Tuinposter Boeddhabeeld en stenen

Tuinposter Bergen

Wil je in je tuin of op je terras kunnen genieten van een fantastisch uitzicht, ook al woon je op het vlakke platteland of midden in een drukke stad? Ga dan voor een tuinposter met bergen en geniet iedere dag van een adembenemend landschap. Van de besneeuwde bergtoppen tot een bergpanorama tijdens een stralende zomerdag – in onze collectie tuinposters met bergen vind je sowieso een prachtige bergfoto die perfect is om jouw tuin, balkon of terras meer sfeer te geven.

Met een tuinposter op maat is de sfeer nooit ver weg in je tuin. Geen idee welke tuinposter je moet kiezen? Ga dan voor een tuinposter met bloemen. Tuinposters met bloemen zijn tijdloos en geven iedere buitenruimte een sfeervolle uitstraling, welke interieurstijl je tuin of terras ook heeft.

Tuinposter Weg naar Mt Cook, de hoogste berg van Nieuw-Zeeland

SHOP TUINPOSTER BLOEMEN