Blog navigation

Laatste berichten

Fleur je badkamer op met bloemendesigns

 

Of het nu echte bloemen zijn of bloemenprints, bloemen geven je huis een authentieke en rustgevende uitstraling. Een verse bos bloemen in een hippe vaas kan werkelijk iedere kamer van het huis opfleuren! Maar wat met de badkamer? Badkamers zijn meestal praktisch ingericht, met weinig plaats voor decoratie en niet veel natuurlijk licht. Niet bepaald een goede plek om een bos bloemen neer te zetten. Wél de ideale kamer om met bloemenprints te werken! Wat dacht je van fotobehang met bloemendesign? Of een glazen achterwand voor je badkamer met bloemenpatroon? Bekijk de voorbeelden hieronder en ontdek hoe ook jij je badkamer in de bloemetjes kan zetten!

GLAZEN FOTO ACHTERWAND MET BLOEMETJES ACHTER JE BAD

Geef je badkamer een fleurig uitzicht met een badkamer foto achterwand met bloemendesign: een stijlvolle, praktische aanwinst voor je badkamer. In tegenstelling tot badkamertegels met poreuze voegen of kit, waar je na een tijd onvermijdelijk schimmel op ziet, is een badkamer fotowand een sterke glazen wand zonder voegen. Chic, elegant en vele malen makkelijker schoon te houden! Wil je genieten van het onderhoudsgemak van een glazen achterwand, maar heb je toch een zwak voor het klassieke tegelpatroon? Neem dan een kijkje in de collectie badkamer foto achterwanden met traditioneel patroon.

Badkamer foto achterwand Prachtige vector zomer naadloze bloemmotief met aquarel hand getrokken veld wilde bloemen

WANDCIRKEL MET BLOEMEN PRINT TEGEN DE MUUR

In de afgelopen jaren is ronde wanddecoratie enorm populair geworden in de wereld van interieur en design. Ronde spiegels, ronde wandplankjes en… ronde wandcirkels! Een wandcirkel op aluminium met bloemendesign geeft je badkamer een subtiele, fleurige toets die in jouw landelijke badkamer zeker niet mag ontbreken. Jouw fleurige wandcirkel met bloemendesign naar keuze wordt op maat gemaakt in een materiaalsoort naar keuze.

Wandcirkels aluminium Watercolor flower pattern

FOTOBEHANG OP MAAT MET BLOEMENDESIGN

Mag het nog wat grootser? Geef je badkamer dan een fleurige boost met fotobehang met bloemendesign tegen de muur. Ga voor één accentmuur vol bloemen of behang een gedeelte van de wand om een lange muur te doorbreken. Dit fotobehang met kleine klaprozen geeft je badkamer een charmante botanische uitstraling. Hou je meer van pastel? Bekijk dan zeker ook de categorie fotobehang met bladeren en ontdek de mooiste bloemenprints en bladpatronen in heldere en zachte kleuren. Extra tip: voor de badkamer kies je best voor afwasbaar fotobehang. De beschermlaag beschermt het behang tegen waterdruppels en vuil, waardoor je jaren van je bloemetjesbehang kan blijven genieten.

Fotobehang Seamless flower pattern isolated on background


Lees meer: 4 x creatief met bloemen behang


FLEURIGE MEUBELSTICKERS MET BLOEMEN

Zijn je badkamermeubels aan opfrissing toe? Blaas er nieuw leven in met op maat gemaakte meubelstickers met bloemendesign van de hoogste kwaliteit. Kleef ze op de deuren van je badkamerkast of het tafelblad van je wastafel en je afgeleefde of vintage badkamermeubels krijgen eenvoudig een nieuwe, frisse look. Trendy én duurzaam! Wil je graag in de vintage sfeer blijven? Dan zijn meubelsticker met vintage bloemen zeker wat voor jou. Kies je favoriete bloemenpatroon en geef je badkamer snel en gemakkelijk een fleurige upgrade.

Meubelstickers Cute small flowers pattern. Ditsy vector pattern. Seamless background. Print for textile, home decor, wallpaper, gift wrap

BADKAMER FOTO ACHTERWAND BLOEMENDESIGN