Blog navigation

Laatste berichten

Zo haal je de landelijke woonstijl naar je interieur

 

Soms veranderen de interieurtrends zo snel, dat je ze amper kan bijhouden. Gelukkig zijn er ook trends die zo tijdloos zijn dat ze nooit echt verdwijnen. De landelijke woonstijl is er zo een. De landelijke woonstijl is een romantische interieurstijl die knusheid en authenticiteit van het leven op het platteland uitstraalt. Denk aan zachte kleuren, natuurlijke materialen en de geur van versgebakken brood. In deze blog tonen we je hoe je de landelijke woonstijl door middel van behang en simpele decoratie zoals een foto op canvas op een eenvoudige manier in huis kan halen.

Landelijk behang

Landelijke woonstijl, de naam zegt het eigenlijk al zelf: een woonstijl die afgeleid is van de schattige kleine cottages of romantische hoeves die je terugvindt op het platteland. Maar niet getreurd als je in een nieuwbouwwoning of in een appartement woont, de landelijke woonstijl kan echt overal. Door de muren te behangen met behang in landelijke stijl, geef je je muren zo’n zachte, romantische uitstraling. Alsof je ergens op een boerderij zit in de Provence!

Behang Naadloze Franse boerderij vogel gebladerte linnen bedrukte stof achtergrond


Ontdek de collectie: Behang Landelijke stijl


Landelijk fotobehang

Landelijk fotobehang behoort tot een van de mooiste 30 slaapkamer fotobehang trends van 2022, en wel met reden. Landelijk fotobehang in de slaapkamer zorgt voor een serene sfeer waarin je helemaal tot rust kan komen. Hul de kamer in een prachtig gouden landschap met de ondergaande zon of een groot kunstwerk met fijn geschilderde bladeren. Aan jou de keuze. Staat trouwens niet alleen goed in de slaapkamer, ook in de woonkamer of keuken komt dit fotobehang prachtig tot zijn recht. Het maakt overigens niet uit hoe groot jouw muren zijn, want dit fotobehang wordt precies op maat gemaakt.

Fotobehang grote kunst geschilderde bladeren op een gestructureerde muur


Ontdek de collectie: Fotobehang Landelijk


Landelijk woontextiel

De codewoorden voor de landelijke woonstijl zijn knusheid en warmte, daar kan voldoende woontextiel natuurlijk niet bij ontbreken! Met onze collectie landelijk woontextiel waan je je zo in de woonruimte van een oude gezellige boerderij in de Provence. Drapeer weelderige gordijnen in landelijke stijl voor je ramen, gooi wat streelzachte sierkussens in landelijke stijl op zetel of op die harde stoel om het wat knusser te maken en werk af met een warme plaid in landelijke stijl. Ook de keuken of eetkamer kan je in een landelijk jasje steken met een tafelkleed in landelijke stijl.


Ontdek de collectie: Plaids en dekens Landelijke stijl


Landelijke foto’s op canvas

Je hoeft niet meteen het hele huis te behangen of te verven om de landelijke woonstijl in huis te halen, ook met wanddecoratie kom je al een heel eind. Een foto op canvas met een Schotse Hooglander bijvoorbeeld, neemt je mee naar het Schotse platteland. Een plek waar rust en traagheid centraal staan. Ook een foto op canvas van het platteland is ideaal om een landelijk accent aan de kamer te geven. De linnen canvasstructuur en schitterende kleuren geven de foto een tijdloze uitstraling die perfect in een landelijke woonstijl past.

Foto op Canvas Schotse hooglanders


Ontdek de collectie: Foto op Canvas Schotse Hooglander


Wil je je interieur ook een landelijke make-over geven? Klik op de knop hieronder en haal de landelijke woonstijl nu in huis.

GORDIJNEN LANDELIJKE STIJL