❤ tot 30% Korting - t.e.m. 19.07 ❤
De korting wordt automatisch berekend!

Foto Spatwand - vandaag 20% korting!

Foto Spatwand Zen Omdat wij het belangrijk vinden dat uw woning een vertrouwde omgeving is en er bovendien sfeervol uit ziet, kunt u bij ons ook een foto op glas bestellen. Een kunst op glas schilderijen is een unieke manier om uw woning net wat meer sfeer en uitstraling te geven, waardoor u zich nog beter thuis voelt in uw eigen woning. Meer over de foto’s op glas van Foto4art.nl, leest u op deze pagina.

Bij het bestellen van een foto spatwand bij Foto4art.nl, kunt u kiezen uit verschillende soorten foto’s op glas. Zo kunt u kiezen voor een glasplaat in de keuken, bedrukt glas in de badkamer of een schilderij op glas. Kies bijvoorbeeld voor een foto glasplaat in de keuken en u krijgt een unieke, sfeerverhogende glasplaat voor in de keuken of kies voor bedrukt glas in de badkamer en u krijgt in feite de sleutel om een eigen wereld in uw badkamer te creëren, om hier vervolgens helemaal weg te kunnen dromen. En wilt u uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer een nieuwe look geven? Dan kiest u voor een schilderij op glas om uw wand op een unieke manier te decoreren.

Omdat u bij Foto4art.nl kunt kiezen uit 70 miljoen diverse afbeeldingen en ontwerpen voor uw keuken foto achterwand, vindt u altijd de perfecte foto voor uw interieur.
PrijsVerzendingskostProductietijdLevertijd
vanaf € 208vanaf € 5.99 ( meer )
X

S Pakket - 5.99€

Liggend t/m 70×50 cm,
Staand t/m 50×70 cm,
Vierkant / Rond t/m 55×55 cm

XL Pakket - 9.99€

Liggend t/m 120×80 cm,
Staand t/m 80×120 cm,
Vierkant / Rond t/m 100x100 cm

XXXL Pakket - 19.99€

Liggend t/m 250x200 cm,
Staand t/m 200x250 cm,
Vierkant / Rond t/m 200x200 cm

Het enige waar u rekening mee dient te houden bij het bestellen van een foto bij Foto4art.nl, is het maximale formaat van 250 x 200cm. Binnen dit formaat kunt u zelf bepalen hoe groot uw foto moet worden.
20 werkdagen1 werkdag

Beoordelingen

Door: D.S. Machielse 04-07-2018
Product: Spatwand

Goede service, super verpakt en prachtige foto!

Door: Conny Zijdel 27-09-2017
Product: Spatwand

Wij hebben gekozen voor een afbeelding die in het assortiment zat, wel op de gewenste afmetingen. Een mooie foto van kruiden en olie als spatwand. Kwaliteit nog mooier als verwacht, een echte aanwinst in onze keuken. Zeker aan te bevelen.

Door: Marijn 17-08-2017
Product: Spatwand

Prachtige afdruk van een eigen foto, mooi verpakt, en past perfect op de muur. Heel blij. Enige punt van kritiek: Van FotoArt een mail gekregen dat ik meteen moet checken of de glasplaat kapot is, en anders zending weigeren. De postbode geeft de zending echter pas af als ik getekend heb voor ontvangst! Kan dus niet.

Een groot assortiment foto’s op glas

Foto op glas op maat Foto4art.nl begrijpt dat iedereen een andere smaak heeft en biedt daarom een groot assortiment van diverse foto’s op glas aan. Zo kunt u bij ons niet alleen kiezen uit 70 miljoen verschillende afbeeldingen en ontwerpen, maar bieden wij ook diverse producten aan op het gebied van foto op glas. Ons uitgebreide assortiment voor een foto op glas, bestaat uit de volgende producten:

1. Foto Spatwand
2. Badkamer foto achterwand
3. Schilderijen op glas
4. Fototegels

Welk product u ook kiest: alle foto’s op glas worden op maat gemaakt tot een afmeting van 250 x 200 centimeter en in de allerhoogste kwaliteit geprint.

Foto op glas altijd op maat gemaakt

foto glas in het toilet Foto4art.nl werkt niet met standaardafmetingen bij het printen van een foto op glas. U kunt namelijk zelf kiezen hoe groot het glas moet zijn en welke dikte het geslepen glas moet hebben. De dikte van het glas is 6 millimeter. Verder wordt het glas altijd op maat gemaakt, zodat de vorm helemaal klopt en er ook rekening gehouden kan worden met openingen voor bijvoorbeeld schakelaars, contacten of handgrepen.

Wij maken alleen gebruik van het beste en meest veilige glas. Dit betreft standaard thermisch gehard glas, dat aan de normen PN-EN 12150-1 voldoet en ook bestemd is voor de bouw, veilige glazen afscheidingen, deuren of elementen van bouwconstructies en meubels. Verder hebben onze producten altijd geslepen randen, zodat u zeker weet dat het glas honderd procent veilig is.

Hoe wordt een foto op glas geprint?

Oce Arizona 460 XT Bij het printen van een glazen keukenachterwand met foto, wordt uw persoonlijke foto altijd op de achterzijde van het glas geprint. Hierdoor krijgt uw foto meer visuele diepte en wordt de print scherper, maar kan de foto tevens niet beschadigen bij het schoonmaken van het glas. Daarnaast wordt een foto op glas altijd van rand tot rand geprint en wordt dus het gehele oppervlak van het glas.

De professionals van Foto4art.nl printen uw foto op glas altijd met één van de beste flatbed UV-plotters. Deze flatbed UV-plotters hebben een hoge fotografische printkwaliteit, een nauwkeurige positionering en een groot werkgebied. Verder gebruiken wij ook bij het printen van uw foto op glas een werktafel van 3 x 2,5 meter, waardoor wij alle ruimte hebben om uw foto op de beste manier af te drukken.


Motieven in de kijker

Klant beoordelingen

4.8/5

Wij van Foto4art.be leveren wanddecoratie op maat gemaakt. Met 313 beoordelingen, heeft Foto4art.be als gemiddeld cijfer 4.9 van maximaal 5 ontvangen.

Beoordelingen