Blog navigation

Laatste berichten

Kleur inspiratie: nude tinten in de kinderkamer

 

Een kinderkamer moet vrolijk, warm en uitnodigend zijn – een plek waar je kinderen kunnen spelen en dromen. De meeste ouders proberen van de kinderkamer zo’n plek te maken door middel van bonte, opvallende kleuren. Geef jij eerder de voorkeur aan een rustige interieurstijl? Ga dan voor een kinderkamer in nude tinten: zachte kleuren zoals wit, taupe, beige en zelfs grijs. We horen het je al denken: Is dat niet saai? Nee hoor, nude tinten zijn ontzettend sfeervol. De kleuren behoren zelfs tot één van dé kinderkamer trends van het jaar. Kijk mee naar de kinderkamers hieronder en laat je inspireren.

Grijze muren met een botanisch kantje

Grijze muren in de kinderkamer zorgen voor een verfrissende sfeer, maar helpen ook om een luxe uitstraling te creëren. Toch op zoek naar een manier om de sfeer iets levendiger te maken? Ga dan voor een handige muursticker met een mooie botanische aquareltekening. Geeft de kamer direct een speelsere vibe. Dieren en planten zijn één van de woontrends voor de kinderkamer die blijft terugkomen. Met zo’n muursticker tegen een grijze muur combineer je dus meteen twee tijdloze trends in één klap.

Ontdek de collectie: Muurstickers Aquarel Natuur

Muurstickers Tropical forest and elephant family wall art. Watercolor wallpaper greenery design. Palm trees jungle scene

Kinderkamer behang met nude kleuren

Zacht, dromerig en stijlvol. Nude tinten brengen direct meer sfeer in de kinderkamer. Voor kinderkamers kiezen ouders vaak voor kinderkamer behang met een leuk patroon. Heel erg leuk, maar zo’n behangpatroon kan vaak druk ogen. Niet met nude tinten! In de kinderkamer collecties Behang in Scandinavische stijl en Behang uit de Natuur vind je heel wat leuke patronen terug in zachte nude kleuren die de kamer een speelse sfeer geven. Wat dacht je van dit behang met schildpadjes? Stijlvol, stoer én rustgevend!

Ontdek de collectie: Behang Uit de Natuur

Behang Cute Sea turtles Small fish vector seamless pattern. Boho earthy colours swimming ocean creatures background

Nude tinten combineren met felle kleuren

Dat nude kleuren de laatste jaren de boventoon voeren in de kinderkamer, is niet zo gek. Het sluit perfect aan bij de Scandinavische stijl met zachte kleuren en lichte, houten meubels, een interieurtrend die al jaren in de lift zit en in de toekomst niet snel zal verdwijnen. Toch kunnen nude tinten alleen snel wat saai worden. Gelukkig zijn deze zachte tinten ontzettend gemakkelijk te combineren met fellere kleuraccenten. Leg op die bank in de speelkamer enkele opvallende sierkussens. Of vul die lege plek aan de muur met een fotowand met aluminium wanddecoratie en ingelijste posters met illustraties. Dit geeft de kinderkamer iets persoonlijks en speels tegelijk.

Ontdek de collectie: Sierkussens Illustraties

Kussen Mid century modern art with sun and sea. Abstract landscape with sunrise or sunset

Ontdek de collectie: Foto op aluminium Illustraties

Foto op Aluminium Colorful hand drawn uppercase alphabet vector design

Klaar om ook jouw kinderkamer een nude look te geven, maar geen idee hoe? Met kinderkamer behang zit je altijd goed! Bekijk de collectie Behang Uit de Natuur en bestel eenvoudig jouw behang in nude tinten online.

BEHANG UIT DE NATUUR