Blog navigation

Laatste berichten

Ontdek het nieuwe assortiment woontextiel op maat

 

Of je je interieur nu een make-over wil geven of gewoon nog gezelliger wil maken, de styling van je woning is pas echt compleet met decoratief woontextiel. Omdat we weten dat het niet gemakkelijk is om interieurtextiel op maat te vinden dat perfect aansluit bij jouw woonstijl en smaak, hebben we het assortiment van Foto4art uitgebreid met een ruime collectie gepersonaliseerd huistextiel op maat. Gordijnen, zachte sierkussens, warme pluche dekens, prachtige tafellakens; stuk voor stuk handgemaakt uit kwalitatieve en 100% gerecycleerde stof en ontworpen volgens jouw wensen, zodat elk stuk perfect aansluit aan jouw interieur. Zin om je interieur een upgrade te geven? Wees creatief en ontwerp je eigen gepersonaliseerde woontextiel!

1. Sierkussens: nooit genoeg!

Decoratieve kussens of sierkussens zijn onmisbaar op iedere bank of stoel. Geen betere manier om je interieur gastvrijer en comfortabeler te maken dan met sierkussens. Niet alleen binnen, ook in de overdekte eethoek of lounge van je terras of tuin zorgen een paar sierkussens voor extra gezelligheid. Wil je meerdere sierkussens bij elkaar leggen? Ga dan voor een mix van patronen en kleuren om je interieur meer speelsheid te geven of ga voor ton-sur-ton voor een harmonieuze sfeer. Ontdek het nieuwe assortiment satijnen en fluwelen sierkussens en laat je verassen door de verschillende collecties in uiteenlopende stijlen: van trendy patronen zoals de botanische collectie Sierkussens Planten patronen of de stijlvolle collectie Sierkussens Art Deco tot sierkussens met prachtige afbeeldingen en foto’s, zoals de collectie Sierkussens trends woonkamer 2022.

Ontdek het volledige assortiment sierkussens hier: Sierkussen

Sierkussen Tropische vintage botanische landschap, palmboom, palmbladeren naadloze bloemmotief witte achtergrond

2. Gordijnen op maat van jouw ramen: geen overbodige luxe

In bepaalde ruimtes van het huis zijn gordijnen simpelweg een praktische noodzaak. Denk aan de slaapkamer, waar gordijnen de kamer kunnen verduisteren zodat je ’s morgens niet te vroeg gewekt wordt door de opkomende zon. Of de badkamer of woonkamer, waar je van tijd tot tijd wat privacy nodig hebt. Maar naast hun praktische meerwaarde, zijn gordijnen op maat ook dé manier om de kilte in een kamer te breken en de ruimte een meer luxueuze sfeer te geven. Het nieuwe assortiment gordijnen bevat tal van foto’s en patronen. Kies je favoriet en wij maken er gordijnen van, precies op maat van jouw ramen. Hou je van een romantisch vintage interieur? Dan is de collectie Gordijnen Vintage bloemen vast wat voor jou. Mag het meer trendy? Neem dan zeker een kijkje in de collectie Gordijnen Vormen patronen. Op zoek naar gordijnen die bij een specifieke interieurstijl passen? Op de pagina Gordijnen Stijlen patronen vind je voor elke interieurstijl een geschikt gordijn.

Ontdek het volledige assortiment gordijnen op maat hier: Gordijnen

Gordijnen Roos naadloos patroon

3. Tafelkleed op maat: de perfecte afwerking van je tafelstyling

Wie tafel zegt, zegt tafelkleed. Of je nu op zoek bent naar een stijlvol tafelkleed voor een chique diner of een trendy tafellaken om je keuken interieur compleet te maken, een tafelkleed is onmisbaar in iedere woning of ruimte waar wordt gegeten. Omdat geen enkele tafel hetzelfde is, en al zeker niet dezelfde grootte heeft, kan je bij ons op maat gemaakte tafellakens bestellen met een foto of patroon naar keuze. Snuister door het ruime assortiment en laat je verrassen. Je vindt er tafelkleden met patronen per kleur, maar ook tafelkleden per kleur met leuke foto’s en illustraties die je elk op een op maat gemaakt tafelkleed kan laten drukken.

Ontdek het volledige assortiment tafellakens op maat hier: Tafelkleed

Tafelkleed Vintage pauwpatroon

4. Pluche dekens met hoog knuffelgehalte

Een pluche deken is onmisbaar in iedere woning. Tijdens gure winteravonden om met z’n allen gezellig onder te kruipen voor de TV. Maar ook in de zomer, wanneer je ’s avonds gezellig aan het tafelen bent in je tuin en de koelte je ineens overvalt. Het nieuwe assortiment pluche dekens bestaat uit warme fleecedekens met een streelzachte afwerking die je in twee maten kan bestellen. Net zoals bij de andere textiel producten, kan je kiezen uit talloze trendy foto’s en patronen en je pluche deken verder volledig naar wens personliseren. Op zoek naar een leuk pluche deken voor je kids? In de collectie Pluche deken Kinderkamer patronen kan je de schattigste pluche dekens voor je kinderen terugvinden, van pluche dekens met katten tot pluche dekens in scandinavische stijl.

Ontdek het volledige assortiment pluche dekens hier: Pluche dekens

Pluche deken grappige witte katten met verschillende karakters op gele achtergrond, naadloze patroonachtergrond

Woontextiel kopen om van je huis, tuin of zaak een sfeervolle omgeving te maken die warmte en gastvrijheid uitstraalt? Dat doe je gemakkelijk online! Klik op de knop hieronder en creëer je eigen huistextiel op maat.

BESTEL HIER HUISTEXTIEL OP MAAT