Blog navigation

Laatste berichten

5 tips voor een gezellige sfeer in de woonkamer

 

Is je woonkamer volgens de laatste trends ingericht, maar mist ze nog een tikkeltje gezelligheid? Dan kan gepersonaliseerde wanddecoratie de oplossing bieden. Met deze eenvoudige tips creëer je een gezellige woonkamer waarin jij je helemaal thuis voelt.

#1 Fotobehang

Tegenwoordig kiezen we massaal voor wit geschilderde muren om de ruimte in huis optisch te vergroten. Helaas kan dit al snel onpersoonlijk ogen. Met fotobehang kan je echter hetzelfde effect bereiken én creëer je instant sfeer. Een rustgevend bos of exotische waterval geeft je woonkamer net dat beetje extra warmte waarnaar je op zoek bent tijdens deze koude winterdagen. Klik hier voor meer fotobehang inspiratie.

Fotobehang Herfstbos

#2 Foto op canvas

Canvas staat niet voor niets al jaren op nummer één in onze lijst van meest verkochte wanddecoraties. Canvasdoek heeft dan ook een warme en tijdloze uitstraling die bij eender welke interieurstijl past. Met keuze uit meer dan 100 miljoen foto’s vind je in onze online catalogus voor elke woonkamer een geschikt kunstwerk. Wil je het nog persoonlijker maken? Dan kan je ook je eigen foto uploaden en op canvas laten printen.

Uw foto op canvas

#3 Fotorolgordijnen

Fotorolgordijnen worden vaak over het hoofd gezien wanneer we nadenken over de decoratie van onze huiskamer, maar je kan er zoveel leuke dingen mee doen. Of je nu gaat voor een indrukwekkend berglandschap of geometrisch patroon, een fotorolgordijn doet je woonkamer gegarandeerd baden in sfeer. Kies voor een lichtdoorlatend fotorolgordijn zodat je de hele dag lang kan genieten van dit uniek kunstwerkje. Lees hier alles over onze fotorolgordijnen.

Fotorolgordijn Bergdal

#4 Ingelijste poster

Een ingelijste poster aan de muur zorgt meteen voor een huiselijke sfeer. Met een keuze uit maar liefst 20 verschillende formaten, vind jij voor elk hoekje een poster op maat. Lege muur om op te vullen? Maak dan een combinatie van verschillende posterformaten en creëer zo een gepersonaliseerde fotowand.

Ingelijste posters Staand Minimale bloem

#5 Muursticker

Achter de sofa of boven de buffetkast, een mooie muursticker is ideaal om je persoonlijkheid ook in je woonkamer tot uiting te laten komen. Een iconische skyline of zonsondergang aan zee? Kies een beeld dat jou inspireert en wij printen het volledig op maat van jouw interieur.

Muurstickers Empire State Building

MUURSTICKERS