Blog navigation

Laatste berichten

5 x gordijnen met print inspiratie

 

Hoe je het ook draait of keert: gordijnen maken de sfeer in de kamer een stuk gezelliger. Gordijnen worden dan ook niet voor niets raamdecoratie genoemd. Zeker als je interieur eerder aan de sobere kant is, zijn gordijnen ideaal om de kamer net dat tikkeltje meer sfeer te geven. De juiste gordijnen sluiten helemaal aan bij jouw woonstijl en smaak. Geen idee wat jij mooi vindt? Gelukkig zijn er opties te over. Om het kiezen al iets makkelijker te maken, tonen we je in deze blog 5 populaire gordijn prints die echte sfeermakers zijn voor je interieur.

1. Gordijnen met zwart goud print

Wil je een luxe tintje? Gordijnen met zwart goud print geven je interieur een echte hotel-chic look. De combinatie van zwart en goud zit in interieurland enorm in de lift en zeg nu zelf, die kleurencombinatie straalt gewoon pure luxe uit! Hang gordijnen met zwart goud print in je slaapkamer om elke dag te ontwaken met het gevoel alsof je in een luxueus hotel verblijft, of in de woonkamer om gezellige ruimte met een glamorous touch te creëren. Zelfs in een donkere ruimte kunnen gordijnen met zwart goud print oogstrelend mooi zijn.

Gordijnen patroontekening met gouden en zwarte tropische bladeren


Ontdek de collectie: Gordijnen Zwart goud


2. Gordijnen met witte print

Na de gordijnen met zwart goud print komen we bij het andere uiterste: gordijnen met witte print. Witte gordijnen met ringen en een leuke print zijn allesbehalve saai. Integendeel, een gordijn met witte print in je interieur is tijdloos, chique en ontzettend populair! Bovendien kan het een goed beginpunt zijn in de styling de ruimte. Met gordijnen met een witte print zet je eenvoudig een frisse basis neer. Van daaruit kan je dan verder combineren met sierkussens of ander huistextiel tot je een speels en vrolijk geheel hebt.

Gordijnen naadloos bloemenwaterverfpatroon met tuinroze, bloemenrozen


Ontdek de collectie: Gordijnen Wit


3. Gordijnen met planten patronen

Dat natuur een rustgevend effect heeft op ons gemoed, weten we allemaal. De eenvoudigste manier om wat natuur in huis te halen, is natuurlijk door planten aan te schaffen. Maat let’s face it: niet iedereen is gezegend met groene vingers. Niet voor niets zijn groene designs en planten patronen dan ook al enige tijd enorm in trek! En dat merken we, want onze gordijnen met planten patronen vliegen de deur uit. Omdat er natuurlijk heel wat verschillende soorten planten patronen bestaan, hebben we ons volledige assortiment gordijnen met planten patronen onderverdeeld per stijl in 10 verschillende categorieën. Hou je van stijlvol en minimalistisch? Dan is de collectie Gordijnen Geometrische Bladerprint wel wat voor jou. De collectie Gordijnen met Aquarel bladeren bevat dan weer heel wat gordijnen die perfect zijn voor een landelijk interieur. En zo is er voor ieder wat wils.

Gordijnen Vector Floral Art Nouveau naadloze patroon

4. Gordijnen met botanische print

We hebben het hierboven al over gordijnen met planten patronen gehad, maar toch verdient deze collectie een speciale vermelding: gordijnen met botanische print. De botanische woontrend heeft een blijvende indruk nagelaten op het interieurlandschap en is here to stay. Gordijnen met botanische print zijn niet zomaar gordijnen met planten patronen. De patronen kenmerken zich namelijk door weelderige prints met tropische bladeren in exotische kleuren. De ideale manier om die doorsnee kamer een nieuw leven in te blazen.

Gordijnen Tropische vintage roze flamingo, roze hibiscus


Ontdek de collectie: Gordijnen Botanische print


5. Gordijnen bloemendesign

Hou je wel van een romantische touch? Met gordijnen met bloemendesign creëer je een fleurig interieur in no-time. Bloemenprints zijn van alle tijden. Toch zien we dat de bloementrend zich tegenwoordig onderscheidt van vorige jaren door meer knallende kleuren en drukke designs. Maar kies vooral wat je zelf mooi vindt. Je kan het zo bont maken als je zelf wilt: van gordijnen met sierlijke bloemenpatronen in lichte kleuren tot gordijnen met bloemenpatronen in levendige kleuren, die zorgen voor een compleet bloemenbombardement.

Gordijnen seamless floral vintage background


Ontdek de collectie: Gordijnen Bloemendesign


Welke gordijnen je ook kiest, je maakt er je interieur ongetwijfeld een pak persoonlijker en gezelliger mee. Alle gordijnen uit onze webshop kan je naar wens personaliseren en tot op de cm op maat bestellen, zodat ze perfect passen bij jouw ramen. Klik op de knop hieronder, je gordijnen op maat vandaag nog en ontvang ze kant-en-klaar bij jou thuis.

GORDIJNEN OP MAAT