Blog navigation

Laatste berichten

Zo haal je de griekse sfeer naar je interieur

 

Griekenland… een prachtige eilandengroep waar altijd een zomerse sfeer hangt. De warme temperaturen, de parelwitte stranden, het lekkere eten en de gastvrijheid van de Grieken maken van Griekenland het perfecte vakantieoord om te genieten van het goede leven. Wil je het hele jaar door lekker kunnen wegdromen naar het warme Griekenland? Haal dan de Griekse vakantiesfeer in huis. Daarvoor hoef je niet meteen heel je interieur om te gooien: met deze eenvoudige decoratie tips kom je al een heel eind.

Foto op canvas met donkerblauwe kleuren

Griekenland en een interieur in Griekse stijl staat het meest bekend voor zijn de blauwe accentkleuren. Denk maar aan de witte huizen met blauwe daken die zo typisch zijn voor het Griekse straatbeeld. Santorini, één van de meest charmante eilanden van Griekenland, staat hier vol van. Maar ook binnen in de Griekse huizen kom je heel wat blauwe kleuraccenten tegen, vaak gecombineerd met een interieur in witte tinten of warme kleuren. Een eenvoudige en goedkope manier om zo’n blauw accent naar je interieur te halen, is een foto op canvas met donkerblauw kleuraccent. Neem een kijkje in de uitgebreide collectie donkerblauwe foto’s en laat je verrassen door prachtige plaatjes met intens blauwe kleuren: een uniek blauw panorama, een prachtige blauwe close-up van bloemen, enzovoort. Je kan eender welke foto uit de collectie op een canvas op maat bestellen. Een foto op canvas heeft een natuurlijke uitstraling en past in vrijwel ieder interieur. Ga voor één eyecatcher of spreid je blauwe foto over een tweeluik, zoals in het voorbeeld hieronder en hang ze ter decoratie tegen een lege plek aan de muur van je woonkamer.

Foto op Canvas geweldig wit-blauw Santorini

Foto op plexiglas Santorini

Wil je op en top voor de Griekse sfeer gaan? Combineer dan twee vliegen in één klap: een sfeerfoto van Santorini mét blauwe kleuren. Aangezien Santorini bekend staat om zijn romantische gebouwen met blauwe daken, is dat niet zo moeilijk. Neem eens een kijkje in de fotocollectie Santorini, een prachtige collectie vol idyllische sfeerbeelden van het romantische Griekse stadje. Elke foto kan je op een wanddecoratie product op maat bestellen. Ga voor de matte, koele look van een foto op aluminium of de moderne, glanzende look van een foto op plexiglas. Ook een foto van Santorini op als ingelijste poster of muursticker behoren tot de mogelijkheden. Welke muurdecoratie je ook kiest, je foto van Santorini zal de kamer hoe dan ook in zomerse Griekse sferen brengen.

Foto op Plexiglas Santorini

Decoratief huistextiel in Griekse kleuren

Wil je het geheel compleet maken? Werk je interieur dan af met decoratief huistextiel in – hoe kan het ook anders – donkerblauwe kleuren. De combinatie blauw wit is een geliefde kleurencombinatie in Griekse interieurs, en een gemakkelijke combinatie om in je eigen interieur te integreren. In de collectie Sierkussen donkerblauw vind je heel wat prachtige blauw-witte patronen om op een satijnen of fluwelen sierkussen te laten drukken. Combineer met een streelzachte plaid met donkerblauw patroon en het plaatje is compleet.


Ook interessant: Ontdek het nieuwe assortiment woontextiel op maat


Sierkussen naadloos patroon met mandala

Je ziet, een vleugje zomerse Griekse sfeer in huis halen is eenvoudiger dan ooit. En de decoratie producten van Foto4art kunnen je hierbij helpen. Hang een foto van Santorini tegen de muur of leg wat sierkussens met blauwe patronen op de zetel en geniet het hele jaar door van een Griekse vakantiesfeer in huis. Klik op de knop hieronder om te beginnen.

FOTO OP PLEXIGLAS SANTORINI