Blog navigation

Laatste berichten

Hoe een feestelijke stemming creëren met gordijnen: 5 praktijkvoorbeelden

 

Kerstmis is een tijd van warmte, vreugde en familie. Maar de beste manier om dit gevoel in huis te halen is door middel van decoratie. Gordijnen kunnen een geweldige manier zijn om die extra kerstsfeer aan elke kamer toe te voegen. Hier zijn vijf praktische voorbeelden van hoe je met gordijnen de perfecte kerstsfeer creëert:

1. Gordijnen Geruit patroon in Schotse stijl

Gordijnen Geruit patroon in Schotse stijl

2. Gordijnen Vintage bloemmotief

Gordijnen Vintage bloemmotief

3. Gordijnen kerst etnisch patroon op witte achtergrond

Gordijnen kerst etnisch patroon op witte achtergrond

4. Gordijnen aquarel met takjes hulst

Gordijnen aquarel met takjes hulst

5. Gordijnen Scandinavische kerst

Gordijnen Scandinavische kerst

Decoreren met gordijnen is een heel gemakkelijke manier om wat vreugde aan je huis toe te voegen. Gordijnen kunnen op veel manieren worden gebruikt, van het toevoegen van kerstsfeer aan uw woonkamer tot het creëren van een romantische sfeer in de slaapkamer.

Het eerste dat u moet doen, is de juiste kleur en patroon kiezen. Als je veel ramen hebt, wil je misschien een kleur gebruiken die opvalt. Dit geeft je kamer een feestelijk gevoel. Je kan ook verschillende kleuren gebruiken voor verschillende ramen om een interessant effect te creëren.

Als je een klein raam hebt, moet je een patroon gebruiken dat ertegen afsteekt, zoals strepen of geometrische vormen. Je kan ook gedurfde kleuren gebruiken, zoals rood, groen en geel voor je gordijnen om de feeststemming te creëren.


Nog meer inspiratie: 5 x gordijnen met print inspiratie


Gordijnen Kerstmis motieven