Blog navigation

Laatste berichten

Saaie keuken? niet met een mooie foto spatwand

 

Klassieke tegeltjes zijn niet de enige manier om de muur achter je aanrecht te beschermen. Ga voor een creatief alternatief met een gepersonaliseerde keuken foto achterwand. Niemand wil een keuken die er precies zo uitziet als die van de buren. Daarom vind je bij ons geen standaard assortiment. Wel op maat gemaakte spatwanden waarvan je het design en de afmetingen volledig zelf bepaalt. Een keuken achterwand bestellen begint bij het kiezen van een mooie afbeelding. In onze catalogus kan je kiezen uit ontelbare sfeerbeelden en prints. Zelf een leuke foto gemaakt? Ook die kunnen wij voor jou op een keuken achterwand printen. Zodra je een geschikt foto gevonden hebt, dien je enkel nog de gewenste afmetingen door te geven. Hierbij kan je aangeven of je uitsparingen wenst te laten maken voor stopcontacten, kranen of bovenkasten. Zo kan je je gepersonaliseerde keuken foto achterwand precies inpassen in je interieur.

Glazen achterwanden - Sonnenuntergang an der

PERSONALISEER JE KEUKEN MET EEN FOTO ACHTERWAND

Tegenwoordig is de keuken geëvolueerd van een puur functionele ruimte naar een ontspanningsplek waar het gezin samen tijd doorbrengt, dus je kan het er maar beter gezellig maken. Een keuken foto achterwand doet precies dat. Van een industriële loft tot een rustieke cottage, in ons ruime aanbod keuken foto achterwanden vind je voor elke interieurstijl wel iets. Gebruik de zoekbalk om de resultaten te filteren, of blader door de verschillende thema’s om inspiratie op te doen. Teveel keuze? Neem dan een kijkje tussen onze keuken foto achterwand bestsellers. Naast prachtige natuurlandschappen zoals mistige bossen of tropische stranden, vind je er bijvoorbeeld ook iconische foto’s van bekende bouwwerken en adembenemende close-ups van wilde dieren. Wil je liever in het keuken thema blijven? Ook dat is mogelijk! Met een chilipeper, koffiebonen of kruiden assortiment als keuken foto achterwand zit je altijd goed.

Glazen achterwanden - Spices on black

EEN FOTO SPATWAND VAN GLAS OF PLEXIGLAS?

Naast het sfeerelement heeft een keuken foto achterwand uiteraard ook praktisch nut. Zo kan je na het koken eventuele water- en vetspetters eenvoudig en snel verwijderen door er een vochtig doekje over te halen. Voor je op maat gemaakte keuken achterwand kan je kiezen tussen een foto op plexiglas of glas. Glas is zeer krasbestendig en daardoor erg onderhoudsvriendelijk. Plexiglas is dan weer lichter en goedkoper. Beide zien er fantastisch uit. Je keuze zal dus afhangen van wat jij belangrijker vindt. Onze keuken foto achterwanden zijn geschikt voor elektrische, keramische en inductiekookplaten. Heb je een gasfornuis? Dan is een glazen foto achterwand de juiste keuze. Let wel: rechtstreeks contact met de vlam kan de print beschadigen. Breng daarom uit voorzorg eerst een vuurbestendige strook aan achter je fornuis.

Foto op Plexiglas - Hand drawn vector leaf

ONTWERP JE EIGEN SPATWAND


Bekijk onze spatwand inspiraties voor meer decoratie-ideeën

 
Posted in: Plexiglas, Achterwanden