Blog navigation

Laatste berichten

Een foto op glas laten drukken: de vele mogelijkheden

 

Een foto op glas laten drukken: de vele mogelijkheden Heb je een prachtige foto gemaakt en wil je deze afbeelding een uniek plekje geven in jouw interieur? Dan kun je een foto op glas laten drukken. Foto4art vindt het belangrijk dat jouw foto op glas helemaal aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Daarom bieden wij vele mogelijkheden bij het drukken van een foto op glas. Meer over deze mogelijkheden, lees je op deze pagina.

Een foto op glas laten drukken: de verschillende fotoproducten

Wil je een foto op glas laten drukken, dan moet je kiezen wat voor fotoproduct je precies wil laten maken. Onder de noemer ‘foto op glas’ vallen namelijk diverse fotoproducten, die allemaal met glas gemaakt worden. Ten eerste kun je een standaard schilderij op glas laten drukken. Dit schilderij kun je overal in huis ophangen, zoals in de woonkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de keuken. Ten tweede is het ook mogelijk een keuken achterwand van glas te laten maken met een foto naar keuze. Zoals de naam van dit fotoproduct al verklapt, komt een keuken achterwand in de keuken terecht.

En vind je een keuken achterwand van glas iets te strak? Dan kun je er ook voor kiezen tegels te laten bedrukken met een foto. Deze tegels kun je vervolgens in de keuken laten zetten. Net zoals de keuken achterwand, zijn ook de tegels met foto van glas gemaakt.

keuken achterwand mont blancTot slot is het ook mogelijk jouw badkamer te restylen met een glazen fotoproduct. Foto4art maakt namelijk niet alleen glazen achterwanden voor in de keuken, maar ook voor in de badkamer. Zo kun je bijvoorbeeld ook een glazen achterwand laten bedrukken om achter je bad op te hangen.

Een foto op glas laten drukken: de verschillende foto’s

Heb je een fotoproduct gekozen om te laten drukken, dan kies je een foto om op het glas te laten zetten. Je kunt een foto uit jouw eigen collectie laten afdrukken, maar het is ook mogelijk een foto uit onze collectie in een glazen fotoproduct te laten verwerken. Wij hebben maar liefst 100 miljoen verschillende foto’s in onze collectie, dus je komt altijd wel een foto tegen die bij jou past.

Je kunt bijvoorbeeld een foto van een prachtig bos laten afdrukken, maar ook een foto van jouw favoriete stad, een foto van een dier, een foto van een mooi bouwwerk en ga zo maar door. En heb je een mooie familiefoto laten maken? Dan kun je deze zelfs op glas laten drukken, want bij Foto4art is alles mogelijk.

Kies je keuken foto achterwand

 
Posted in: Achterwanden