Blog navigation

Laatste berichten

Glazen keuken achterwand met foto bestellen

 

Tegels zijn niet langer de enige manier om de muur achter je aanrecht te beschermen tegen water en opspattend vet. Een glazen keuken achterwand met foto is een prima alternatief als je houdt van een iets modernere look. De afbeelding naar keuze wordt geprint achter gehard veiligheidsglas met gepolijste randen en een dikte van 6 mm voor een duizelingwekkend diepte-effect. De hoogglans afwerking doet je keuken baden in luxe. Ben je geen fan van die typische lichtgroene glasschijn? Kies dan voor extra klaar gehard glas. Beide glassoorten zijn krasvast, waterproof en hittebestendig. Je kan ze dus probleemloos achter eender welk type fornuis installeren. Onze glazen keuken achterwanden met foto worden tot 160 x 120 cm uit één stuk gemaakt, maar je kan altijd voor een groter formaat gaan. De spatwand zal in dat geval geleverd worden in meerdere stukken die naadloos op elkaar aansluiten. Tot slot krijg je tijdens het bestellen de mogelijkheid om je glazen keuken foto achterwand te personaliseren met uitsparingen voor stopcontacten, kranen etc. Wil ook jij je keuken opwaarderen met een op maat gemaakte spatwand? Ontdek hieronder enkele leuke ideeën.

Keuken foto achterwand Zonsopgang bij Pensacola Beach

DE LEUKSTE FOTO IDEEËN VOOR JOUW GLAZEN KEUKEN ACHTERWAND

Laat een vleugje persoonlijkheid doorschemeren in de keuken met een glazen foto achterwand. Als centrale plek in het huis breng je er heel wat uurtjes door en dan wil je uiteraard dat het er extra gezellig is. Kies voor je glazen keuken achterwand een foto die past bij de sfeer die je wenst te creëren. Of dat nu een huiselijke dan wel exclusieve look is. In onze online catalogus vind je de meest uiteenlopende stijlen. Een thema dat het traditioneel erg goed doet, is alles wat met eten en drinken te maken heeft. Denk aan een dampend kopje koffie, een vuurrode chilipeper of een assortiment oosterse kruiden. Ben jij geen bedreven chefkok, maar wel een grote dierenvriend? Kies dan voor een glazen keuken achterwand met een foto van een wild paard, Schotse hooglander of je eigen huisdier. Liever een patroon in plaats van een foto? Ook dat is mogelijk! Marmer texturen, abstracte golven of hippe hexagons; met zoveel keuze vind je vast en zeker een glazen foto achterwand die perfect bij jouw keuken past.

Keuken foto achterwand Vector moderne naadloze meetkunde patroon zeshoek, zwart-witprinter abstracte geometrische achtergrond, trendy print, monochroom retro textuur, hipster fashion design

Keuken foto achterwand Panoramakruiden en kruiden voor voedseletiketten. Kruiden en smaken achtergrond

FOTO OP GLAS


Bekijk onze spatwand inspiraties voor meer decoratie-ideeën

 
Posted in: Achterwanden