Blog navigation

Laatste berichten

Hoe de prijs van je glazen keuken-fotoachterwand beïnvloed wordt

 

De keuken is het hart van iedere woning. Maak er een gezellige ruimte van waar je met plezier de heerlijkste gerechten klaarmaakt voor jezelf, je familie en je vrienden. Met een glazen keuken foto achterwand voeg je eenvoudig een persoonlijke toets toe aan je keuken of blaas je een gedateerde keuken nieuw leven in. Kies uit ons ruime assortiment een foto die goed bij je keuken past, van een kleurrijke keuken-fotoachterwand van kruiden tot een prachtige foto van een landschap. Omdat iedere keuken uniek is, heb je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om je glazen achterwand verder te personaliseren, zowel qua smaak als budget. Je beïnvloedt zelf de prijs van je glazen keuken-fotoachterwand door vier keuzes te maken:

De glassoort van je glazen keukenachterwand

De keuze van de glassoort is een kwestie van smaak en heeft een lichte invloed op de prijs van je keuken-fotoachterwand. Je hebt de keuze tussen gehard glas met een lichte groene schijn of vrijwel kleurloos gehard glas. Op kleurloos gehard glas blijven de heldere kleuren van de foto gegarandeerd behouden. In het bijzonder voor foto’s met een witte achtergrond of meerdere witte delen bevelen we het vrijwel kleurloos gehard glas aan. Kies je voor de andere glassoort, dan hebben de witte delen van de foto een lichte groene schijn. Bij kleurenfoto’s daarentegen is de lichte groene schijn amper zichtbaar. Beide glassoorten zijn krasvast, water- en uv-bestendig, alsook hittebestendig tot 200°C. Je foto naar keuze wordt op de achterzijde van het 6 mm dikke glas geprint. Aan de achterkant van de print wordt een witte laag voorzien zodat de heldere kleuren en haarscherpe details van de foto extra benadrukt worden en er een uniek diepte-effect ontstaat. De randen van de glazen spatwand worden professioneel gepolijst.

Gehard Glas


Extra Klaar Glas

De afmetingen van je keukenachterwand

Al onze glazen spatwanden voor in de keuken worden op maat gemaakt. Neem nauwkeurig de maten op van de keukenwand waartegen je de glazen spatplaat zal aanbrengen. Houd er rekening mee dat de maximale hoogte van glazen keukenachterwanden met foto 120 cm bedraagt. In de breedte heb je de keuze tussen een eendelige achterwand van maximaal 160 cm breed of een meerdelige keukenachterwand die uit 2 tot 5 delen bestaat en daardoor geschikt is om een bredere muur mee te decoreren. Bepaal van ieder deel zelf de gewenste breedte zodat de foto precies opgedeeld wordt zoals jij het wenst.

Keuken Achterwand Grill

De vorm van je achterwand voor in de keuken

Naast de afmetingen bepaalt ook de vorm mee de prijs van je glazen keukenachterwand. De vorm van je glazen achterwand is afhankelijk van het ontwerp van je keuken. Je hebt de keuze uit een vierkante of rechthoekige spatwand waarbij linksboven, rechtsboven of in beide hoeken ruimte uitgesneden kan worden zodat de keukenachterwand mooi aansluit op bijvoorbeeld bovenkasten of een afzuigkap. Selecteer tijdens het bestelproces de gewenste vorm en bezorg ons via e-mail een gedetailleerd overzicht van de afmetingen van de uitsparingen bovenaan.

Keuken Achterwand Strand

Het aantal uitsparingen voor stopcontacten in je glazen spatwand

In de keukenachterwand zelf kan er ruimte voor stopcontacten voorzien worden. Selecteer tijdens het plaatsen van je bestelling hoeveel van zulke uitsparingen uitgesneden moeten worden en geef ook aan of het om een enkel, dubbel of driedubbel stopcontact gaat. Laat ons via e-mail weten waar in de achterwand de ruimte voor de stopcontacten exact voorzien dient te worden.

Uitsparingen

En wat met badkamer-achterwanden?

Ook je badkamer kan gepersonaliseerd worden met een glazen achterwand. Bescherm de muur achter de wastafel, boven het bad of in de douche tegen vuil en waterspatten met een kwaliteitsvolle achterwand. Net zoals onze keuken-achterwanden is een badkamer-achterwand volledig personaliseerbaar, van de glassoort en de grootte tot de vorm en de uitsparingen. Of kies voor afwasbaar vliesbehang van een waterval bijvoorbeeld om de overige wanden mee te decoreren of om een accentmuur te creëren.

Glazen Badkamerachterwand Waterval

Glazen Keukenachterwand Marmer

KIES HIER JE GLAZEN FOTOACHTERWAND

 
Posted in: Achterwanden